Skocz do zawartości

[rower] centurion bf 100

donica

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od 4 miesięcy posiadam ten rower -> http://www2.centurion.de/Bikes.Detail?bike_id=1052 Najbardziej niezadowolony jestem z amortyzatora. Fatalnie podemną pracuje (waże niecałe 50kg :D ) i strasznie hałasuje, to jest w nim najgorsze ;) Myślałem żeby wymienić go na RS tora 318 ale tu moje pytanie czy warto w ten rower inwestować czy poprostu jeździć aż się rozleci i kiedyś naskładać na coś lepszego? A może kupić troche tańszy amortyzator i wymieńić coś jeszcze? Dodam że jeżdze 70% polne/leśne dorgi 30%asfalt zależy mi na tym żeby amortyzator wybieral małe i średnie nierówności. Czy tora niebędzie dla mnie zatwarda?

spręzynowa w wersji fabrycznej na pewno. powietrzną ustawisz wg potrzeb.

co do inwestowania... rower ma 4 miesiące wiec zakladam ze bedziesz na nim jeszcze trochę jezdzil. gdybym kupil rower tak jak ty to raczej bym zainwestowal w dopasowanie sprzetu do siebie poniewaz bujając sie z czyms co cie wkurza moze spowodowac zniechęcenie a nie zachęcenie do jakiegokolwiek hobby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...