TygryseX Napisano 13 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Jeżeli jest ktoś z Gorzowa lub okolic i zna jakiś dobry sklep rowerowy, proszę o podanie adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam. Nie jestem z GW ale polecić mogę "Dobre Sklepy Rowerowe". Tu masz adres sklepu w GW - http://www.velo.com.pl/www/sklepy.php?w=4&m=198. Można założyć że skoro są w tej grupie to krzywdy Ci nie zrobią, a jak się zaprzyjaźnisz to i taniej będą Cię kasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Polecam "Sprint-Bike" na ul Okólnej 28A - mają wszystko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIPER82 Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tylko sklep na słonecznym. U Grubego na okólnej nie ma co kupować. Może i asortyment spory ale ceny i atmosfera są uwłaczające. Mamy jeszcze sklep na wieprzycach. Ceny atrakcyjne no ale obsługa... to trzeba samemu przeżyć...no ale trenerowi kadry można wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Rzeczywiście sklep na Okólnej traci przy bliższym poznaniu (ceny!!!) - na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że w Gorzowie jestem od niedawna. Z chęcią wybiorę się na Słoneczne bo rzeczywiście w Sprint-Bike i Melpolu atmosfera jest ciężka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 IMO smutna prawda o gorzowskich sprzedawcach jest taka, że jedyny w miare sensownie zaopatrzony sklep to Rowery Lech Piasecki przy Wyszyńskiego. Na Słonecznej, w Win'ie dostępny jest asortyment z velo.pl i to ta jego tańsza część. Z tego powodu w części zaopatruję się przede wszystkim na ebay'u. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alann78 Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 czesc jestem z gorzowa, NIE RADZĘ KUPOWAĆ TU - Sprint-Bike" na ul Okólnej 28A To sklep u (GRUBEGO) tam normalnie nie dosc ze oszukują to jeszcze kradną!! Kupiłem pół roku temu rower wszystko bylo by ok, lecz mial nozke do podpurki jak placiolem , później miał iść do przeglądu kiedy przyszedłem go odebrać BRAKOWALO przy nim nóżki, przezutki rozregulowane. A dopiero rok pozniej czyli dziś , chcialem zacząć jesienna jazde. Kiedy przyszedłem do piwnicy okazało się ze w kołach brak powietrza, no nie ma problema ,biorę pompkę tylnie kolo dopompowalem ok,dokręciłem wentylki. Kiedy zaczełem pompować drugie przednie koło to jakos dziwnie bo nie moglem napompować- co potem sie okazało ze wentylek odpadł od dętki jak by zgnił :]. Wziełem nową dętkkę , wyciągnełem starą i co widzę?! DĘTKA POKLEJONA ŁATKAMI!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra w końcu niby nowy rower , a DĘTKA POŁATANA W NIM ŁATKAMI? Do tego jak sprawdziłem amortyzator od dołu okazało się że śrubki nie ma i zapewne wyciekł olej. No i to jest za######isty sklep?? OSTRZEGAM WSZYSTKICH KUPUJĄCYCH W NIM , NIE MILA OBSŁUGA A CO IDZIE Z TOWAREM TO STARE CZĘŚCI POWKLADANE W ROWERACH! I to ma być cudowny sklep? Na Gwiaździstej kupujcie tam jest super!! Tego sklepu nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alann78 Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cześć jestem z Gorzowa, NIE RADZĘ KUPOWAĆ TU - Sprint-Bike" na ul Okólnej 28A To sklep u (GRUBEGO) tam normalnie nie dość ze oszukują to jeszcze kradną!! Kupiłem pół roku temu rower wszystko było by ok, lecz miał nóżke do podpórki jak płaciłem , później miał iść do przeglądu kiedy przyszedłem go odebrać BRAKOWAŁO przy nim nóżki, przerzutki rozregulowane. A dopiero rok później czyli dziś , chciałem zacząć jesienna jazdę. Kiedy przyszedłem do piwnicy okazało się ze w kołach brak powietrza, no nie ma problema ,biorę pompkę tylnie kolo dopompowałem ok,dokręciłem wentylki. Kiedy zaczełem pompować drugie przednie koło to jakoś dziwnie bo nie moglem napompować- co potem się okazało ze wentylek odpadł od dętki jak by zgnił :]. Wziełem nową dętkkę , wyciągnełem starą i co widzę?! DĘTKA POKLEJONA ŁATKAMI!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra w końcu niby nowy rower , a DĘTKA POŁATANA W NIM ŁATKAMI? Do tego jak sprawdziłem amortyzator od dołu okazało się że śrubki nie ma i zapewne wyciekł olej. No i to jest za######isty sklep?? OSTRZEGAM WSZYSTKICH KUPUJĄCYCH W NIM , NIE MILA OBSŁUGA A CO IDZIE Z TOWAREM TO STARE CZĘŚCI POWKŁADANE W ROWERACH! I to ma być cudowny sklep? Na Gwiaździstej kupujcie tam jest super!! Tego sklepu nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.