tokis Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 W mojej sigmie BC 906 zerwał się kabelek, w miejscu gdzie wchodzi to tego okrągłego mocowania - nie do naprawienia. Mam w związku z tym pytanie, czy muszę kupic nowy licznik, czy są gdzieś do dostania poszczególne elementy, tj. kabelek wraz z czujniem i mocowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 oczywiście że są allegro i sklepy rowerowe hasło akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 najlepiej weź ze sobą licznik i ten "koszyczek" bo są dwa typy. te starsze liczniki są wsuwane - w formie saneczek... a nowe liczniki są przekręcane (o ile dobrze kojarzę z opcją kadencji i bez, ale mogę się mylić). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dzięki, właśnie znalazłem. Zamykamy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 906 to nowy licznik więc ma podstawkę twistlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.