1415chris Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Tylko troche ciezkawo 750g, teraz mam z tylu ust panaracer fire pro 790g! Szukam jakiegos rozwiazania na ostrzejsze kamieniste trasy, wczoraj rozcialem roro z przodu (nie pierwszy raz), dziura nie do zaklejenia przez plyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Moje oponki ważą 560 i 580g wiec to jest zaledwie ~100g wiecej od zwykły terenowych opon nie UST. Wiec spisuje sie idealnie i mknie się o wiele lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Zaraz, to jakie to sa w koncu opony i jaki rozmiar? Jak sie nie czyta to sie nie wie... Tubless ready, jak grubsze sa scianki porownujac do roro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 (edytowane) Rozpiska strone wcześniej "HUTCHINSON Python Ready TUBELESS - 561g HUTCHINSON Python Ready TUBELESS - 588g" Rozmiar 2.1 ważone przeze mnie. EDIT: Są grubsze ścianki, czuć to, ale ważą więcej, ja tylko chce na nich kończyć wyścigi:) Edytowane 28 Lutego 2010 przez siwyex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 siwyex Wrzuć coś więcej zdjęć, bo rower naprawdę cudowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 (edytowane) Już to pisałem wcześniej - jest piękny! Może uda mi się zobaczyc go na żywo na jakimś wyścigu Edytowane 28 Lutego 2010 przez rockrider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 O ja, trening w lesie U mnie kupa sniegu nawet przy szosach, w teren nadal nie da się wjechać :/ A rower oczywiście bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Fotki może zrobię jakieś niebawem, ogólnie nie mam trochę czasu na to. Na zawodach można mnie spotkać bez problemu, maratony każdego rodzaju i wyścigi XC, zapraszam:) No dziś wreszcie troszkę w terenie polatałem choć jest i śnieg i błotko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 :) :woot: :woot: :woot: fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Zobaczymy co się będzie działo...Chris może jakiś team? hehe Tak naprawdę to mam sentyment do tej ramy, ale chciałbym spróbować prawdziwego FS. Jest to unikat którego nie spotkamy na żadnych zawodach i XC i to kocham w nim najbardziej.Pożyjemy, zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nom ciekaw twojej decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No i zdecydowałem się, zamiast whistle oficjalnie jest Pronghorn PR6-XC Rower przytył o kilogram, ale myślę że mimo to będe zadowolony Rower już jest 2 tygodnie złożony i testowany, ale dopiero jak się zbiorę w sobie to wrzucę rozpiskę, zdjęcia itp. Pozdrawiam Chris, niech moc będzie z NAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No to pogratulowac dobrego gustu Teraz mozemy zalozyc klub pronghorna Zakladaj nowy temat z pelna specyfikacja i zdjeciami. Cos ci wiadomo o karbonowych widelkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Cześć, rower super, kolorystycznie rama wypas. Osprzęt oczywiście na wysokim poziomie. Jestem w szoku że masz taką determinację do zmian:D Co chwila zmiany, kominacje...ekstra:D Życzę Ci żebyć kiedyś złożył maszynkę kiedy powiesz że " Tu już nic nie chcę zminić"...i zbudujesz kolejny;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi