dejot Napisano 11 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Jak w temacie: http://www.allegro.pl/item390803394_rogell...lmax_xl%5D.html Posiada ktoś? Warte swej ceny? Dobrze się noszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dołaczam sie do pytania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Miałem takie. Długo nie jeździłem, bo niestety średnio trafiłem z romizarem (zakup przez internet), ale spodenki eleganckie dosyć. Porządnie wykonane. Wkładka wysokiej jakości. W takiej cenie jak na aukcji to warto kupić, bo w sklepie rogelli.pl są za 171 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koc Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Kupiłem jakiś czas temu. Spodenki prezentowały się bardzo dobrze, ale musiałem zwrócić ze względu na zły rozmiar. Wydawło się, że L będzie ok, ale były zdecydowanie za ciasne. Więc myślę, że warto to wziąć po uwagę. Jeśli się zdecydujecie to napiszcie jakie wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Miałem ten sam problem. Dlatego nasza wspólnaprzygoda się skończyła. Dobrze wiedzieć, że to dziwna rozmiarówka, a nie fakt, że jestem grubasem, ponoszą winę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Można wiedzieć jakie są wasze wymiary? Mam właśnie zamiar zamówić te spodenki, w pasie mam koło 91cm. Pytałem się tej osoby co sprzedaje i poleca XL lub XXL. Jak myślicie co brać? Mimo wszystko skłaniałem się do XL, bo jestem raczej sredniej budowy, a do tego licze, ze moge jeszcze stracic troche ciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koc Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 W pasie 80-85, w biodrach około 95. Rozmiar L był za ciasny zarówno w pasie jak i w biodrach. Może XXL byłby na mnie dobry. Rozmiarówka zdecydowanie ogarniczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 No cóż, obwód bioder w L to 84-88 cm, więc musiałeś coś źle popatrzeć, nic dziwnego, że były zbyt małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.