qla Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Witam, Mam single speeda, do tej pory funkcjonował jako wersja szosowa, ale , że nie czułem się dobrze w tej pozycji(baranek) postanowiłem zmienić charakter roweru na bardziej crosowy. Więc wymieniam kiere , oponki, pewnie tez hample, i jescze chcialbym zamiast sztywnego widelca wlożyć amora co by wygodniej było i lepiej się jeździlo po polskich bezdrożach;]. Rama jest trekingowa wiec spoko, da radę Pytanie: Jaki możecie mi polecić w miarę dobry amor do ok 250zł. Zaznaczam,ze waże ok 100kg. Oczywiście pod koła 28''.
qla Napisano 10 Lipca 2008 Autor Napisano 10 Lipca 2008 rama pod stery 1 cal czy 1 i 1/8? 1 i 1/8 cala Faktycznie nie zaznaczyłem...
qla Napisano 10 Lipca 2008 Autor Napisano 10 Lipca 2008 suntour nrx Jakieś uzasadnienie? Znaczy w góralu mam SR XCR i w zupelności mi starcza:)( nie jestem wymagający) o dziwo...duzo lepiej działą niże ten co miałem w poprzedniej meridzie:) i jakies konkrety dot. NRX'a?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.