Hellsing Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Zamierzam zakupić Krossa A6 , ale jedyną przeszkodą jest to , że nie wiem , które sklepy prowadzą jego sprzedaż. Także zwracam się do Was (trójmiejskich wyjadaczy ) , abyście wskazali mi sklepy gdzie mogę nabyć takowy rower. Pozdrawiam :*
GdyniaBiker Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 W zeszłym roku Go Sport w Osowej (Real-Geant) miał dużo modeli, ale w tym nie wiedziałem :/ Natomiast na pewno jest dystrybutor (tam sam kupowałem) na granicy Karwin z Małym Kackiem rzekłbym, koło stacji benzynowej Jet i Salonu Yamahy, na Wielkopolskiej 250b Pewnie nie mają asortymentu na czasie Ale za zaliczką sprowadzą wybrany rower. "Tricks and Tips": mi kilka razy sprowadzali - raz to zły rozmiar, raz kolor... Trwało to wieczność i tylko jutro.. jutro.. za 2 dni.. Więc cierpliwości No, no, kolejny Kross.. Jednak to jest potęga Chyba będziemy musieli razem pośmigać Całuski sobie podaruj
GdyniaBiker Napisano 12 Lipca 2008 Napisano 12 Lipca 2008 Jak łatwo się domyślić, na stronie producenta jest takie coś http://www.kross.pl/index.php?Page=469 Jednakże przytaczam to w razie czego, bo ani w Cyklo, ani u Żuchlińskiego nie widziałem jak dotąd Krossa Ale w razie niechęci do fatalnego punktu na wielkopolskiej, może warto tam spytać. Jeszcze jedno, jak kupiłem na Wielkopolskiej, to na serwis gwarancyjny (wtedy był wymagany, teraz chyba nie) i w razie ewentualnych problemów podali adres punktu serwisowego na Helskiej, to też fatalne miejsce, 0 profesjonalizmu. W razie zakupu np. w Cyklo jest szansa, że sami serwisują zakupione u nich Krossy, a to dużo lepszy poziom...
GdyniaBiker Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Serialnie? Znaczy pod względem rowerów, czy się zwinęli? Bo byłem tam całkiem niedawno i jeszcze byli i rowery mieli Może to i dobrze, bo strach im było rower powierzyć, a rowery źle montowali, nawet porad, napraw sprzedanych bików nie wykonywali.
Grabarz Napisano 15 Lipca 2008 Napisano 15 Lipca 2008 W Gdańsku na Kartuskiej jest takowy sklep. Stajesz pomiędzy sądem, a Urzedem Miejskim - urząd po lewej, sąd masz po prawj ręce. Idziesz stroną sądową. Mijasz sąd, skrzyżowanie, za nim przystanek autobusowy, po chwili na rogu budunku masz sklep, w ktorym są rowery Krossa i...odżywki dlia pakierów. Uprzedzam, że takie dziwactwa jak ostrzak, albo 29'er są nie do kupienia/obejrzenia w sklepach, ale jeśli chcesz A6, to może Ci sie uda.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.