yarodh Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witam, w sierpniu zamierzam pojawić się z rowerem nad Gardą (okolice Torbole,Riva,Trenzano...może polecicie cos innego w poblizu?) dość cięzko zdobyć w polsce dobre mapy tego rejonu.Jeżeli ktos posiada i chciałby odsprzedać (pozyczyć ) dobrą mapę proszę o kontakt.Część z Was na pewno juz tam była i może ktoś ma doświadczenie i wiedzę na temat tanich noclegów(moga być pola namiotowe),cen i innych waznych info które przydadzą się podczas wypadu. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja tez tam będę w sierpniu razem z 2 kumplami, bedziemy w terminie 2-9 sierpnia i mieszkamy w apartamencie 2km od Rivy w jakimś miasteczku. Byłem juz tam 2 lata temu, mieszkałem wtedy na campingu, na miejscu jest ich mnóstwo, szczególnie na 1 ulicy wyjazdowej z miasta jest ich cały ciąg w różnych cenach i luksusach (baseny lub bez itp.). Niestety nie pamiętam adresów, ale na pewno na miejscu też się camping znajdzie bez problemu. Co do mapek okolic to chyba najlepiej kupic coś na miejscu, w Polsce raczej trudno coś zdobyć, a tam bedą mapy specjalne pod rowery. Jeśli bedziesz też w tym terminie możemy jakoś się spotkać, byłoby fajnie zobaczyć sie tak daleko stąd Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 O!Niestety chyba nie pojeździmy razem,my zlądujemy tam około10sierpnia.szkoda,że się miniemy zawsze miło jest spotkać krajan za granicą tym bardziej bikerów z tego samego miasta Dzięki za wskazówki.W necie znalazłem parę campów,ale sprawdzone miejsca są pewniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adshaker Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 W necie też w tym roku szukałem capmipngów i w porównaniu z tym co jest na miejscu jest ich bardzo mało. Poszukam jeszcze w swoich materiałach przywiezionych 3 lata temu, może znajde to miejsce gdzie byliśmy. Camping wybraliśmy troszke droższy-kosztował wtedy coś chyba ok. 6-7E za osobę, ale za to był do dyspozycji basen, super łazienki itp. Jak coś znajde dam jeszcze znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja też w tym roku będę jechał nad garde z rowerkiem. Mam pytanko, czy we Włoszech są jakieś szczególne przepisy dotyczące ubioru rowerowego, wyposażenia itp. Pozdrawiam Ja też w tym roku będę jechał nad garde z rowerkiem. Mam pytanko, czy we Włoszech są jakieś szczególne przepisy dotyczące ubioru rowerowego, wyposażenia itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie ma. Ale i tak wszyscy jeżdżą w ciuchach rowerowych i kaskach, żeby wyglądać bardziej pro ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jeżeli chodzi o mapy to najlepiej kupić tam lub w punkcie informacyjnym w Rivie są (były) mapy darmowe. Duży wybór Kompass lub specjalistyczne rowerowe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.