Moloch89 Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam mam takie pytanie: czy obojetne jest ktora strona zaloze z powrotem lancuch?, bo z jednej strony jest bardziej zuzyty a jak go wsadze "do góry nogami" to sie mu cos stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Z której strony bardziej zużyte są blaszki ogniw nie ma znaczenia i tak zęby koronek opierają się na rolkach a one są obrotowe . Tak mi sie wydaje , nigdy nie zwracałem na to uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Też nigdy nie zwracałem na to uwagi i robiłem na jednym łańcuchu 10-12kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie ma to znaczenia. Jak napisał Jason "rolki, ogniwka" obracają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.