Elo78 Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam , oto specyfikacja: Rama i widelec: Romet Huragan rozmiar 55 przerzutki i manetki : Shimano a105 Koła: Obrecze alexis rims DA22 , szprychy i nyple zwykłe , piasty na wysokich kołnieżach no name, opony maxis detonator , dętki continental Mostek :kalloy aluminiowy kierownica: no name aluminiowa Dźwignie hamulców: no name , prowadzenie linek pod owijką hamulce: Weinman Korba: Wava , robieralna , 2 zębatki Pedały: VP Wolnobieg: Shimano 600 Sztyca : Zoom Siodło Kellys ultraform pro Owijka: Setlaz? Stery: Romet (orginalne) Łańcuch KMC 9000 Chciałbym za niego dostać 700 zł (do małej negocjajcji) , rowerek może jest niepozorny ale djae naprawde dużo radości z jazdy , ja przejechałem nim od czasu uratowania go od śmierci ponad 1000 kilometrów i nigdy mnie nie zawiódł , chciłabym go sprzedac osobie która będzie o niego dbać. Moge zrobic aktualniejsze zdjęcia i wysłac zainteresowanym na meila. Na zdjęciu rower ma źle ustawiona kierownice , teraz jest na odpowiedniej pozycji , klamki też sa niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.