Ilmare Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam okazję kupić używaną damkę Peugeota za 270 zł, a że nigdy nie kupowałam sama roweru to proszę o pomoc. Opis roweru: - osprzęt SHIMANO - założone nowe opony Dębica - aluminiowa korba - przełożenia: 2 przód, 5 tył - sprawne światła + dynamo - hamulce w stanie idealnym -stan b.db Czy się opłaca za tę cenę? I czy taki rower nadaje się zarówno na "miejską" jazdę, jak i na dalsze wypady (jakieś dłuższe wycieczki rowerowe)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a z którego roku ten rower, bo cena dosyć ciekawa. Z tymi dalszymi wypadami to zależy, jak to jakieś po szosie i lekki teren to się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Wrzuc jakies fotki jak mozesz i podaj mniej-wiecej z ktorego roku jest rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilmare Napisano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Może podam linka do aukcji na allegro http://www.allegro.pl/item391369378__rower...l_polecam_.html Niestety rocznik nie jest podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Wygląda całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zgadzam się, rower nieźle wygląda, prawdopodbnie zadbany:) Nic, tylko brać i sie cieszyć jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ja bym bral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 rower ładny w dodatku to PEUGEOT, brał bym bez zastanowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilmare Napisano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki za pomoc Przekonaliście mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jak już dostaniesz go w swoje ręce, napisz jaki on rzeczywiście jest Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.