Skocz do zawartości

[Rower] Trekking w dwóch opcjach do 1000 i do 2000 PLN

Tenenberg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Chciałbym kupić nowy rower. Bedzie to jakis trekking pewnie, bo goral raczej sie mija z celem. Wiekszosc tras to beda co najwyzej polne sciezki i normalne twarde drogi.

Nie chce podawac jakies kwoty, bo od paru lat nie interesowalem sie w tym temacie ale wiadomym jest, ze bez tego mozna wybierac w nieskonczonosc. Zatem Na poczatek niech to bedzie kwota tysiaca zlotych - ja bedzie trzeba to ja podwoje. Nie lubie placic za cos czego nie bede uzywal. Chcialbym wybrac rower ktory posluzy mi pare lat bezproblemowo i bez powazniejszych inwestycji w niego, poza zwyklymi czynnosciami serwisowymi.

Pochodzilem juz po paru sklepach rowerowych, zasiegalem opinii sprzedawcow i uzytkownikow, ogladalem sporo rowerow, przegladalem allegro i rozne strony producentow. Temat widze ze nie jest latwy.

Prosze zatem znawcow w tym temacie o ich sugestie i przyklady dobrych rowerkow z pamiecia o tym, ze szalec na nim nie bede i chcialbym wydac rozsadnie pieniazki.

Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Pozdrawiam ze słonecznego Nałęczowa :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...