trepich Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 Siemka, mam problem dośc nietypowy jeśli chodzi pewnie o częśc jaką potrzebuję. Mianowicie potrzebuję zapadki do piasty w moim tylnim kole crossmax sl. Jak jest z piastami mavica, np crossride, crossland czy crossmax lub deemax mają podobne lub te same zapadki? Gdzie można takie urządzenie dostac?? W serwisie jak słyszałem życzą sobie kosmiczne ceny, można jakoś skąbinowac zapadki z innych piast? Z schimanowskich nie pasują...
Mod Team bogus Napisano 6 Lipca 2008 Mod Team Napisano 6 Lipca 2008 Części nie są znów tak drogie jak mówią plotki. Np: Szprychy do Crossride kosztują 4 zł/szt., a nie jak w plotach około 10 - 12 zł. Na pewno zapadki do Crossmax będą droższe niż do CR, ale to z powodu jak sądzę innych materiałów użytych do produkcji.
trepich Napisano 6 Lipca 2008 Autor Napisano 6 Lipca 2008 a gdzie to dostac? w serwisie? nie wiem za bardzo gdzie się pojawic z tym
GdyniaBiker Napisano 11 Lipca 2008 Napisano 11 Lipca 2008 No to są niestandardowe części producenta, więc byle gdzie nie mają... Sądzę, że najuczciwsza cena i najlepszy wybór części zamiennych, oraz profesjonalna porada, to rzeczy, które spokojnie znajdziesz u oficjalnego dystrybutora: http://www.harfa-harryson.com.pl/ Proponuję z nimi się skontaktować, chociaż nie wiem, jak szybko odpowiadają... Jeśli to najprostsze rozwiązanie odpadło wcześniej, to proszę o uświadomienie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.