Jacek23 Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam czy ktos z Was zamawial cos w tym sklepie kiedys? Jak pochodza do prozb:)? Chodzi o szybkosc wysylki za pobraniem, wyjezdzam i prosilem ich o szybka wysylke, nawet w sobote.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie słyszałem o narzekania na ten sklep. W sobotę nikt ci nie wyślę paczki bo przecież jest poczta zamknięta. A firma kurierska może i weźmie od nich paczkę, ale to nie wcześniej ją dostaniesz jak w poniedziałek. Nie wiem tylko czy ten sklep pracuje w soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 He, u mnie np. poczta dziala do 16tej:) Ale nic to, wlasnie teraz nastapila wymiana miedzy mna a sklepem , co do zamowienia i zobaczmy.....wyglada na to ze moja prozba o szybka wysylke zostala wysluchana, no nie wiem czy w sobote wysla ale pewnie szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 5 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Sklep godny polecenia. Ze wszystkim mozna sie dogadac tylko chodzi o jakosc. Srubki czerwone sa bardziej rozowe. Fakt krwisto czerwone nie beda ale jedna jest bardziej czerwona a druga bardziej rozowa. Pozatym spoko sklep. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.