Nehre Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, Niedawno pękły mi (przy zakladaniu i ich chwilowym wygieciu) z jednej strony tuz przy srubkach (nie wiem jak to fachowo okreslic..) Pytanie mam, czy moge takie cos oddac na gwarancje? ile gwarancja trwa (na necie jakos nie moglem tego zauwazyc) kupilem je jakos na poprzednie wakacje... teraz troche mi szkoda 100zł za tak kruche okulary Dzieki za pomoc Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Zależy od sklepu...ale uszkodzeń mechanicznych nie przyjmują na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jeśli Ty wygiąłeś okulary to nie licz na gwarancję ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.