ROBJUNIOR Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wie ktoś może gdzie można u nas dostać koszulke, bluze czy coś podobnego z napisem KONA? Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wastedqba Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Wie ktoś może gdzie można u nas dostać koszulke, bluze czy coś podobnego z napisem KONA? Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien Pozdro allegro... Ja kupiłem bluze i jestem zadowolony. Tylko trochę kolor schodzi. Ale jest wygodna. A co do małej ilości rowerków KONA... W Lublinie widzięłm dwie Kony. Kikapu 2005 (o ile się nie mylę) i Calderę 2005. W Świdniku też ktoś oprócz mnie śmiga na Konie ale raczej czymś do poskakania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Dla miłośników firmy polecam ten adresik: http://www.kona.dk/bikeindex.php - fotki i specyfikacje większości (jeśli nie wszystkich modeli z lat 1990-2005) Kilka z nich to prawdziwe... perełki (zwłaszcza Stab Dee-Lux 1999) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Wie ktoś może gdzie można u nas dostać koszulke, bluze czy coś podobnego z napisem KONA? Chodzi mi dokładniej o koszulke kolarską jak i zwykly t-shirt w którym sie chodzi na codzien Pozdro Ten użytkownik jest solidny, sprawdzony i ma dobry towar (chwilowo chyba nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Listopada 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://allegro.pl/item137543204_kona_bluze...de_in_usa_.html :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Hmmm... chyba sobie kupie to co proponuje Lookas... bede outsiderem i takim wyjatkowym koniarzem.... --- 03.12.06. Co tu tak cicho ?! Zachecam posiadaczy do wypowiadania jak sie sprawuja rowerki, czy macie jakies klopoty, co jest nie tak, albo jak sie jezdzi. Czekam na wypowiedzi, przynaleznosc do klubu zobowiazuje P.S. Sorry za post pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A no cisza była kaawał czasu :] A przez ten czas dorwałem i kupiłem to Link A jeżeli chodzi o rower to wszystko w jak najlepszym porządku, troche cos tam hamulec ociera tylko Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 troche cos tam hamulec ociera tylko tongue.gif Tez tak mialem, sprawdz czy kolo na zacisku jest prosto zamkniete Fajna koszulka, nawet okazyjnie Lookas 46- dzieki za zrobienie porzadku z moimi postami Pozdro, Shad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Tez tak mialem, sprawdz czy kolo na zacisku jest prosto zamkniete Prosto zamknięte czyli że jak to ma być bo troche nie rozumie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czyli ze odciagasz zacisk i dzialasz sila (opierasz sie) o kiere- wektor sily skierowany ku dolowi (naciskasz w dol), jesli cos strzeli, albo cos to znaczy ze wskoczylo, jesli nie mozesz lekko poruszac kiera na boki (gora/dol- kolo musi stac na ziemi). Jesli sie poprawi zaciskasz zacisk. Jesli nie to nie to. Mam nadzieje, ze zrozumiales, jak co to mow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czyli ze odciagasz zacisk i dzialasz sila (opierasz sie) o kiere- wektor sily skierowany ku dolowi (naciskasz w dol), jesli cos strzeli, albo cos to znaczy ze wskoczylo, jesli nie mozesz lekko poruszac kiera na boki (gora/dol- kolo musi stac na ziemi). Jesli sie poprawi zaciskasz zacisk. Jesli nie to nie to. Ale u mnie to tylni hamulec ociera a więc tutaj kręcenie kierownicą nic nie da ani nie pomoże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Jesli tylni to robisz to samo tylko bez kiery, manipulujac tylnym widelcem Chyba ze nie masz zamykacza... Zakoncze pewnym cytatem- jesli to nie to "to ja juz nie wiem jak Ci pomoc..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Zrobiłem tak jak radziłeś teraz wszystkie dzwonienia, ocieranie praktycznie całkowicie ucichły Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Aaa widzisz Ja tez tak mialem, bo koles w sklepie mi demonstrowal, ze chocby zacisk byl odpiety to kolo samo z siebie nie wyleci i poprostu zle dopiol Nie ma sprawy, milej i cichej jazdy zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverik Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja też niedługo kupuję Konę. Fire mountain z 2006. Ktos mi powie ile ten rower wazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Najlepiej bedzie, jak zważysz przy kupnie, powinni miec wage w sklepie Ale pewnie kolo 13 kg <jesli dobrze pamietam, to to hardtail> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverik Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Teraz juz oficjalnie naleze do tego klubu. Dzis kupilem fire montain'a. Wazy 14 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
udam_u Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam! Mam Kone Caldere 06, witam wszystkich klubowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Lipca 2007 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Nowe modele na 2008r http://www.soulbiker.com/de/photos/album/gallery/kona-2008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodik Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nawet ładnie wygladaja ale musze powiedziec ze nie za bardzo podoba mi sie ich nowe logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Czy ktoś mógłby mi podać średnicę sztycy do Kony Smoke? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wiekszosc ma chyba 30tki, ale co do tego konkretnego modelu nie jestem pewien... Wiem ze nigdzie nie maja takich zeby dokupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tyle, że Smoke jest na CrMo, więc może mieć węższą rurkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 To nie wiem... Moze zadzwon do jakiegos rowerowego..? Ski-team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 pisałem do konyworld.com z zapytaniem o wage ramy kony NuNu 2003 (biało czarna) 19 - 1800g myślicie ze to realna waga? tak mnie poinformowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.