qkasurf Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 jak znajdzie się wolne miejsce dla mnie to zapiszcie gdzieś tam moją skromną osobę, moja ślicznotka to KONA STUFF 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodik Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Ja też się dopisuje z nowiutką Koną HOSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qkasurf Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 a znajde kogoś z okolic wronek-sierakowa-czarnkowa? pewnie pytanie retoryczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 a znajde kogoś z okolic wronek-sierakowa-czarnkowa? pewnie pytanie retoryczne... Ja jestem z Wronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qkasurf Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 no to patrz, dzis przejezdzalem przez wronki, na sieraków waliłem. Jest tu w okolicy gdzie pojezdzic? Szukam fajnych miejsc, brakuje mi cytadeli (mam urlop 3 tyg).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 no to patrz, dzis przejezdzalem przez wronki, na sieraków waliłem. Jest tu w okolicy gdzie pojezdzic? Szukam fajnych miejsc, brakuje mi cytadeli (mam urlop 3 tyg).. Puszcza Notecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Widze grono kony rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomqu1 Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jakieś dwa tygodnie temu stałem się posiadaczem Kony Blast '06 . Jak będzie jakaś okazja to wrzucę foty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja też chce!!! Mam Kone Shred z tego roku. Wszyscy fani KONY - na stronie są już prezentacje modeli z 2007. http://konaworld.com/bikes/2k7/STABDELUXE/index.html Jak ktoś zakupi któryś z tych modeli, to proszę o komentarze. Co tak cicho w tym klubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qkasurf Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 No właśnie, cicho jak na cmentarzu. Właśnie zakupiłem pompke Specialized Windpipe frame/shock, musze się pochwalić i pęknie napompowałem swoje golenie, palecam, fajna sprawa, bede mógł posprawdzać różne opcje w trasie. Mała, 2 tryby pracy, bomba! A tak poza tym to nie żałuje ani złotóweczki na moją KUNĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 No to może i ja się dopiszę Jakieś 3 tygodnie temu stałem się posiadaczem KONY DAWG MATIC 05 r. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 To i ja sie dolaczam do klubu. Kiedys mialem fajna maszynke Pahoehoe, ale jakis kut.... wyprowadzil mi ja z garazu, ale teraz jestem (mozna powiedziec) wspolwlascicielem Dawga Matic 2005. Wspolwlascicel, bo jednak rower jest pareset kilometrow ode mnie, ale sam go kupilem dla ojca. Na poczatku dostalem joby, ze mi sie lekko pokickalo w glowie he he, ale ta zlosc szybko przeszla. Rowerek juz zaliczyl pierwsza glebe , ale mysle, ze to calkiem prawidlowo. Nie moge sie doczekac kiedy dosiade tej bryki i sprawdze w boju jak sie sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Września 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cicho cicho w temacie, jak kombinowałem coby coś ruszyć zrobić np naszą galerie w Kona Owners Area to zero odzewu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ja i moja Kona Hoss Deluxe tez sie chetnie zapisujemy Posiadlem ja w sierpniu i dopiero teraz po naprawde wyczerpujacych jazdach robie przeglad. Wczesniej poprostu nie bylo potrzeby. Rowerek sprawuje sie poprostu idealnie. Jedyne co na razie zmienilem to pedalki na M520. Pozdro, Shadow Ja i moja Kona Hoss Deluxe tez sie chetnie zapisujemy Posiadlem ja w sierpniu i dopiero teraz po naprawde wyczerpujacych jazdach robie przeglad. Wczesniej poprostu nie bylo potrzeby. Rowerek sprawuje sie poprostu idealnie. Jedyne co na razie zmienilem to pedalki na M520. P.S. Czy jest ktos w okolicy kto rowniez ujezdza Kone? Bo jakos nie widzialem zadnej ;/ Pozdro, Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wastedqba Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 To i ja się dołącze z Calderą 2006 którą uwielbiam stale i wciąż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didzej Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 i ja z moja Koną Calderą 2005 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didzej Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 i ja z moja Koną Calderą 2005 :] cos slabo tutaj dzialacie panowie ja od paru dni sobie smigam po 3m czy deszcz czy slonce ale szczerze powiedziawszy jeszcze nikogo nie spotkalem z koną moze tak jak na ulicy tak i na tym forum jest, bardzo malo osob z tym rowerkiem ;> jutro odbieram pare ######ek do roweru licznik sigma 1606L ma go ktos z was moze?? Mam nadzieje ze to bedzie udany zakup.. postaram sie takze o jakies zdj. na dniach pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 cos slabo tutaj dzialacie panowie Nie moge sie zgodzic. W czwartek przez moment jechalem z posiadaczem Kony Nunu (od ronda Mogilskiego do skrzyzowania Lubicz z Pawia). Tego samego dnia Kona Blast widziana na rondzie Czyzynskim. Generalnie sporo tego sprzeta smiga po ulicach Krakowa, szczegolnie teraz kiedy pogoda jest rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam. Czy jest na forum posiadacz roweru Kona Lava Dome?? Spodobał mi się ten rower i zastanawiam się nad kupnem. Prosiłbym ewentualnie o jakieś opinie na jego temat na prv. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qkasurf Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w Poznaniu też troche smiga naszych rowerków, i przyznam, że stosunkowo dużo, także nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ani w Bielsku, ani w okolicach nie widzialem zadnej smigajacej Kony (procz mojej oczywiscie )...jakby w tych okolicach wszystkie wymarly, albo w ogole sie nie pojawily... Jest ktos z okolic reprezentujacy Kone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 No to i mnie dopiszcie do klubu. Do konca sezonu pomecze jeszcze mojego Kellysa ale wolac kobiety profilaktycznie wprowadzilem do domku Kone Cinder Cone i od sezonu 07 rozpoczniemy "wspolzycie" Korci mnie juz przesiadka ale jeszcze sie pomecze a zima zloze do konca moja nowa "kobiete". Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didzej Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 zdj z ostatniej niedzieli http://2nol.pl/inne/kapec/ wybralismy sie z kolega na mala przejazdzke po lasach w gd. glownie morena/niedzwiednik.. pewnie bysmy dojechali owiele dalej gdyby nie guma kolegi.. ale od czego ma sie mozg napchalismy lisci do oponki i powedrowalismy do pierwszego lepszego spozywczego po super glue.. klej + prezerwatywa = dziura załatana! co do licznika o ktorym pisalem wczesniej, juz doszedl wszystko bylo by pieknie gdyby nie to szkielko od nowsci juz porysowane :/ ale licznik ogolnie jest okej duzy wyswietlacz i to podswietlenie w nocy.. fajny bajer a funkcje.. jak dla mnie to ma owiele wiecej niz miec powinien! polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didzej Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 zyje ktos tu w ogole na tym forum czy tak zawsze wieje tu nudą? totalna padaka.. ja wiem ze idzie zima ale jeszcze poki co jest ladnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ehh ta dziwna cisza ;/ Skacze ktos na Konie, czy raczej tylko zwykla jazda? Pytam raczej o hardtaile, bo fulle to raczej jasna sprawa Wiem ze pytanie moze sie wydawac dziwne, ale jestem ciekaw opinii uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.