diablik Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Zapisuje się z całego serca do klubu Mój bike: Caldera 2005 - cud maszynka diablik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz34 Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 I ja sie dopisze Kona Hahanna 05 Mam go dopiero od piatku i juz wyladowal w serwisie :/.Jadac po kafelkach manetki lataja szczegolnie lewa przezutki to chyba w ogole nie byly wyregulowane bo gdy dam na najwyzsza przednia i tylnia najmniejsza obciera glosno chodzi czasami zgrzytnie.Mam nadzieje ze pozniej po serwisie bedzie lepiej a rower bede mial dopiero w piatek .Ale kone mam do klubu sie zapisze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Moja żonka ma Hahannę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witamy w klubie! Ja tak bardziej osobiście, bo też FM hehe Co wymieniłeś? No właśnie - bolesna sprawa, że praktycznie zawsze trzeba coś wymieniać. Dlatego u mnie Kony to tak naprawdę jest tylko rama i damper. Reszta poskładana jak chciałem. Wyszło tanio i tak jak chciałem, czyli nieźle. Na długie wyprawy szukam jednak oryginalnego, wygodnego siodełka z WTB - ma ktoś zbędne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 a ja z checia przyjme rame Kikapu ....wszelkie info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witam kupilem na allegro taka kone witam http://www.allegro.pl/item101678479_kona_b...ore_tanio_.html Cena 1600 Jeszcze go nei odebralem od sprzedajacego.Co mzoecie o nim poweidziec?czy sie oplacalo?Jest to podobno model 2002 rok.Ale uzywany tlyko przez rok.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 za 3 stówki to chyba oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz34 Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kr1s1983->chyba sie oplacalo ja za swoja hahanne dalem 1500zl nowa na razie wrazenia pozytywne fajnie sie jezdzi tyle ze z kondycja u mnie cienko zaraz sie mecze poce słabo sie robi itd papieroski i lenstwo wychodza .Jedyne co sie obawaiam zeby mi nie ukradli co polecacie do obrony jakas dluga papke ?? ale tez strach trzasniesz kogos taka w leb to jeszcze zabijesz i dopiero bedzie hehe.Jezdze po wawie a to miasto pelne dresow i psycholi.Choc jeszcze mnie nikt tu nie skroil ale obawy zawsze sa a utrata nowiutkiego roweru to dla mnie koszmar.I chyba bym sie nerwowo zalamal jakby cos takiego nastapilo .Moj znajomy mial wypasionego giatna kupil za 2500zl mial go 3 tygodnie!! i go zdjeli z niego skandal. To ja przeplacilem jeszcze tydzien temu kosztowal 1599zl w ski teamie nawet dostalem rabat haha za 1500zl a teraz 1299zl szkoda 200 w plecy . http://www.skiteam.pl/archiwum/2005/?off=l...&id_produktu=50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy misie Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Chciałbym się zapisać. Moje marzenie o Konie stało się faktem i od dwóch tygodni mój rower złożony jest na ramie Nunu z 2003 roku. Czyli roku, kiedy była śliczna - czarno-biała. Właśnie taka: http://www.konaworld.com/2k3/2k3bikes.cfm Moja nie ma żadnej części zgodnej z tą specyfikacją (nie licząc ramy), za to jest jeszcze ładniejsza Coś ten link nie do końca działa jak powinien. Z "Kona cross country hardtails" trzeba wybrać Nunu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy misie Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Tutaj jest fotka, żeby nie było, że ściemniam. Naprawdę jest ładniejsza. http://img216.imageshack.us/my.php?image=m...sopot0157if.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Fajny kolor ramki- sam chcialem w taki ale akurat nie robili nic w takim malowaniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy misie Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Jest jak mówisz. Te dwukolorowe ramki najbardziej mi się w Konach podobają. Na żadną wersję Kuli mnie nie stać, nawet na samą ramę, ale udało mi się wyrwać używkę Nunu w moim rozmiarze (18) za 400zł, więc nie zastanawiałem się długo. To malowanie chwyta mnie po prostu za serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A która kula miała takie malowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy misie Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Dokładnie takie zapewne żadna, ale chodzi mi o to, że dwukolorowe. Biało-jakieś. W tym roku biało-niebieskie, a Kula DeLuxe biało-pomarańczowe. Chociaż ten biały nie jest chyba biały do końca, ale kość słoniowa. I tak wygląda genialnie. No i zeszłoroczna Kula (w skitaeamie na 17 stycznia były jeszcze miesiąc temu rozmiary 18 i 19 za 4 tys. chyba z 6,2 tys. - race face evolve, Fox z przodu) w dwóch odcieniach niebieskiego i bieli. Masakrycznie ładna. http://www.skiteam.pl/archiwum/2005/?off=l...&id_produktu=55 Gdybym miał teraz 4k na nowy rower, ani chwili bym się nie zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gacek Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ja ma swoja z 2004 i mi sie jeszcze najbardziej podoba z tych co do tej pory widzialem , choc z 2004 zaista tez byla delux :/ ale troszke wiecej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A ja mam Kikapu. Póki co w planie mam wymianę hamulców na hudrauliczne, a przede wszystkim amor: MZ Comp ssie! I to ostro. Ale wiecie co? marzy mi się Dawg i ostrzejsza jazda:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 pomyliło mi się. Dawg będzie następny, a potem Stinkacz i cięższa jazda:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A w Kielczech dwie nowe Kony Kule Deluxe moich znajomych !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodik Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ja za godzinke wyjeżdżam do sklepy po nowiutką błyszczącą Konę HOSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiritus Napisano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Dołączam do klubu z moją Calderą 2005. Z wrażenia nie mogłem się oprzeć pokusie kupna nowej ramy Kula deluxe i teraz powoli kompletuję do niej części. Myślę że wiosną już wyjadę na pierwsze testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam Dołączam do klubu z moją Calderą 2005. Z wrażenia nie mogłem się oprzeć pokusie kupna nowej ramy Kula deluxe i teraz powoli kompletuję do niej części. Myślę że wiosną już wyjadę na pierwsze testy Też mam calderę 05 - od niedawna - napisz cos o niej - bo jak na razie to dla mnie zeje.... rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ważne dla wszystkich ŁAMACZY HAKÓW !!!! Do Kony Kuli (i Kikapu podobno też) pasują haki Leader Fox-a Dragstara - czyli koszt od 16zł (allegro) po 29 (sklep w Kielczech) zamiast stu kilkudziesięciu za oryginał !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stok Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam!! Chciałbym się dopisać do klubu z moją nowiuśką koną Calderą!! Zeje**** sprzęcik!! PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmn Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Też mam calderę 05 - od niedawna - napisz cos o niej - bo jak na razie to dla mnie zeje.... rowerek Z rowerku jestem bardzo zadowolony, wymieniłem tylko z przodu przerzutkę na xt i niedawno łańcuch i kasetę na sram 7.0. Ale mam małe zmartwienie bo ostatnio amor złapał mały luz i stuka, muszę się udać z tym do serwisu. Podobno w Marzokach tej klasy to norma. Poza tym rowerek jest OK. Mój brat ma GF Tassaraję i zrobiłem na nim troche kilometrów ale lepiej czuję się na Konie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiritus Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 oops powyższy post jest mój, bo piszę z kompa brata i zapomniałem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.