epy Napisano 21 Lutego 2006 Napisano 21 Lutego 2006 a może spróbuj kupić ten rowerek na raty? Zawsze bedziesz już miał lepszy sprzęt, a na amorze nie ma co oszczędzać bo potem będziesz sobie pluł w brode. A różnica 2000 a 2300 nie jest taka duża, szczgólnie jeśli to rozłożysz.
slavonto Napisano 22 Lutego 2006 Napisano 22 Lutego 2006 cze a czy na moja wage ten amorek bedzie dobry ,czy bedzie dobrze wybieral male nierownoscie?? bo to jest najazniejsze dla mnie
hxm Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 witam tez sie zastanawiam nad tym bike'm ->Blast ewntualnie konkuranci to GF Marlin,Kellys Magic? Czy ten Blast jest ok do XC?
adass Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 melduje poslusznie ze miejsce wszawego MZ Compa :twisted: zajal sliczny Bomberek MX Comp Eta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: foty zapodam jak tylko pie.przony ebayowski hitlerowiec dosle mi wkoncu Juicy 7 :021: oka...hamulce juz tez doszly..wiec obiecana fota a tutaj w wiekszej rozdzialce
Gość Gość Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 No heloł, dopisuję się do klabu:-) Kona Kikapu.
Qcz Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 ok, zanim mnie opierdzielą za brak rejestracji, powiem, że post wyżej, to ja.
epy Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Blast to definitywnie XC No heloł, dopisuję się do klabu:-) Kona Kikapu. Gratz, witamy witamy
Gość Gość_Olaf_* Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Witam, przymierzam się do poskładania sobie czegoś do xc i jestem bliski kupienia, jako podstawy, ramy Blast'a. Ramka jest kilkuletnia, ale nie wygląda na zakatowaną. Niestety nie wiem ile ma lat, i mam nadzieję, że pomożecie ustalić jej wiek. cecha charakterystyczna to malowanie biało-czerwone, inne niż w ostatnich latach, i dosyć niski osprzęt Acera/Alivio choć korby są takie jak dzisiejsze Truativ FiveD. Czy ktoś wie może jaka to generacja Blast'a? Jaki miał oryginalnie amorek? pozdro, Olaf
Qcz Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 A co do amorka to miała Judytkę TT (RockShox Judy TT)
Olaf Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 Dzięki, Qcz! Wiesz może jak się miała Blast2002 do innych modeli wtedy a jak się ma dzisiaj? tzn. które modele mają tekie same ramy? bo chyba ta z 2002 nie jest już w produkcji?
Qcz Napisano 10 Marca 2006 Napisano 10 Marca 2006 Tutaj możesz poczytac opinie: http://www.epinions.com/content_115300404868 http://www.mtbr.com/reviews/2002_Hardtail/...uct_85330.shtml
Olaf Napisano 13 Marca 2006 Napisano 13 Marca 2006 Thanx Qcz, kupiłem ramę 2002 bez hamulców, kół, amorka i kierownicy za 400. Teraz zbieram reszte klamotów:) Zgodnie z opiniami od razu wymienię pedały i osprzęt chyba też. Nad amorkiem muszę pomysleć bo nie chciałbym zburzyć wyważenia, więc pewnie coś o wadze Judytki. Coś sztywnego i o skoku max 105. Heble chcę zostawić V-ki, pewnie sramy9 bo i przerzutki chce dac sramy. Zobaczymy co będzie. pozdro, Olaf
gaznaulicach Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 mój kumpel ma blasta ale niestety nie w polsce. jadę do niego na wakacje to poujeżdzam
Qcz Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Tylu ludzi i nikogo z trójmiasta. Co za ból...
DodoM Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Kula to już coś Ja już jeżdże od jakiś 3 miesięcy na Fire Mountain i jestem naprawdę zadowolony Kona robi niesamowite rowerki, a te ramy...cud miód i orzeszki
Knight Rider Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam przybywa nowy czlonek na swoim Kona Blast rocznik 2005:-)....Smigam 9miesiecy na okrągło cała zime a była długa i jeszcze sie rowerek toczy..jak na razie to do wymiany beda klocki i moze ster ale sie zobaczy...Pozdro
DodoM Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zrobiłem już 300km na moim FM i pojawiły się trzaski w okolicach suportu...dziwna sprawa, ale wiem, że pojawia się też w innych Konach z tymi korbami i suportem, tylko po większym przebiegu. Cóż trzeba sobie jakoś radzić Ktoś z was jeździ na roweruch DH Kony? Stinky, Stinky supreme itp? A i tak z innej beczki...ilu z was jest z Warszawy, bądź z okolic? Może można zorganizowac jakieś klubowe spotkanko, zapoznać się, poszaleć na roweruch? Co wy na to?
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2006 Nu ja jestem z wawy ale do Dh czy Fr to mi daleko z moją specyficzną Koną :glare: Ale poszaleć można :028: Niedługo skończe wymiane napędu to dam tu nową specyfikacje Słuchajcie jesteście zarejestrowani w oficjalnym Kona Owners Area ? http://www.konaworld.com/shopping_cart/Fro...owner_area.aspx
DodoM Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 NIe no, ja też nie bawię się w DH czy FR Ja jestem typowy Cross-County'owiec hehe Pytam tylko z ciekawości kto ma taką maszynkę, bo podobno są to jedne z lepszych do tych dyscyplin. Więc co sądzicie o takim spotkaniu wszyscy warszawscy posiadacze rowerów Kony? Czekam na opinie Pozdrawiam
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2006 Hmm taki zlot Jestem jak najbardziej za Tylko trzebabyłoby nas więcej Ps. To jak rejestrujecie się w Owners Area :> Jakby ktoś miał problem z założeniem konta chętnie pomogę. Btw mają tam obecnie 256 osób, a 36 postów ogółem :] Moglibysmy założyć tam nasz temat taki dodatkowy, a przy okazji każdy może dać tam fotke swojej maszyny.
matnog1 Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 To ja też zapisuje sie do klubu ze swoją lśniącą Koną Fire Mountain 2005 po tuningu .
DodoM Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Witamy w klubie! Ja tak bardziej osobiście, bo też FM hehe Co wymieniłeś?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.