Skocz do zawartości

[naklejka] na rower sign ds z dostawą do domu

ziomal45

Rekomendowane odpowiedzi

A więc z 3 tygodnie temu zakupiłem rower Sign DS :rolleyes: ... Rower na razie jest ok. Żadnych wad technicznych. Tylko mam takie pytanko ja na razie na rowerku jeździłem czy na tym rowerze mogę zacząć uczyć się powoli trików. Tzn najprostszych stójka, jazda na przednim, tylnym kole ??? Czy raczej ten rower sie o tego nie nadaje???

To pierwsze pytanie. Drugie to takie czy nie znacie jakiś sklepów w których mógł bym zakupić naklejki na ten rower, ponieważ przy zakupie dostałem nie dość że beznadziejne naklejki to jeszcze dwie lewe... :P a więc proszę o pomoc...

Mam nadzieje ze temat w dobry dziale jeżeli nie to proszę o przeniesienie...

Co to byłby za rower, co by pękał od stójki :)

Raczej na każdym można też wheelie, na przednim to już tylko przy porządnym amorze..

Twój jest do tego stworzony ;] Rama jest b.mocna, chyba sam nie wiesz, co kupiłeś :P

Z amorem natomiast uważaj, jeśli to RST. Ale dopóki nie przejdziesz do większych skoków, nie musisz się o niego obawiać.

Nie ma co wymieniać, zrobisz to wraz ze zużyciem części, co będzie też jakimś znakiem intensywnego użycia i potrzeb...

Sam zobaczysz, czy będą potrzebne np. tarczówki..

Jak zauważył poprzednik, wszystko na ten temat znajdziesz już gotowe na forum :)

Thx... No amor mam RST ale jak narzazie chyba lepszego nie potrzebuję bo ja jeszcze stójki nie potrafię zrobić dłuższej niż 10 sekund. Rama właśnie sprawia wrażenie mocnej i wytrzymałej jest masywna ale lekka. Nie no dziś trenuję stójkę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...