Atais Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Czolem Mam w domu taki oto kask: Teoretycznie wiem, iż jest to 661 Full Bravo Pro Nie mogę jednak dojść, (kask nie jest mój) jak upewnić się, że to nie jest np Strike albo cos innego. Kask dodatkowo jest dość stary... coś koło 2003, 2004 (edycja) i nie mogę znaleźć żadnych zdjęć w internecie. Zastanawiam się również czy lepiej wziąć taki (kosztowałby mnie 280zł) czy szukać czegoś na allegro, zwykle koło 400zł... Od razu powiem, że cinko stoje z kasa ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 na forum jest temat o "trzyletnim terminie ważności" kasków... przejrzyj.. kask ten jest używany?? czy zalegał gdzieś na magazynie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atais Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 uzywany. hm przeczytalem o tym zmeczeniu materialu, ale zdaje mi sie ze lepiej miec full bravo pro 5 letni niz nowego strike'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jest to 661 full bravo 2. Model z 2005. Mam taki sam. Zdjęcia dla porównania: Płaciłem za niego 499zł w roku 2005. Ogólnie kosztowały wtedy 549, ale to była ostatnia sztuka w tym rozmiarze wisząca na stojaku i lekko zakurzona. Ale uważam, że prawie 300zł za używany kask przez jakieś 3 lata to za dużo. Wolałbym za taką kasę kupić coś nowego. Ewentualnie trochę dołożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atais Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 tak z ciekawości, za ile uważałbyś rozsądną cenę? Bo w sumie najtańszą alternatywą jest dla mnie: http://allegro.pl/item387136358_kask_sixsi...es_gratis_.html Niestety potrzebuję rozmiaru L (obwód głowy ok. 59cm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Prawie 300 za używany, a tu 400 za nówkę. Wolałbym dołożyć. A za ta używkę to może 150 bym dał. na pewno nie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atais Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No nic, dzieki w takim razie Jeszcze sie zapytam, zwiazane w sumie z tematem: czym różnią się od siebie kolejne modele: Bravo, Strike, Bravo Pro etc? Inny materiał? Różnice w budowie? Warto inwestować w np. strike'a czy to strata pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.