Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Co do koszulek to ja mogę pogadać z grafikami i jakieś logo się wykabaci :wink:

Tylko musze wiedzieć kilka rzeczy:

-Wymiaty loga (przód/tył :?: )

-Ilość barw

P.S. Aha no i na koszulkę możecie mnie liczyć, tylko tak w względny normalnych cenach :-P)

Nie wiem jak to jest, ale na stronie GT jeszcze nia ma w ofercie modeli na 2006 rok. Ale przedstawiciel GT na Anglię, już ma nowe GT 2006 - sami zobaczcie .

Ogólnie - GT podrożało i to całkiem sporo, bo o 70 funtów, w stosunku do odpowiednika z 2005 roku. Ale jest kilka upgrade'ów, które tą ceną rekompensują. Jedno co, to Kazumi spiesz się, bo Lavinki 1.0 z tarczami na 2006 rok nie kupisz takiej czarnej :twisted: - jest paskudnie biało-czerwona, widziałem na żywca. Po prostu wstrętnie ten rower wygląda, a amor jak jakiś ZOOM. Ogólnie nie podoba mi się. Fajny kolorek ma Lavinka 1.0 bez tarcz. No to tyle by było z frontu GT na rok 2006.

A ja mam pytanko w imieniu Rycerza do szacownych użytkowników GT (a zwłaszcza do Kazumiego, bo on ma podobny rocznik i też CrMo :D ): czy w tych ramkach da radę założyć na tył oponkę o szerokości 2,3" :?: Konkretnie chodzi o Conti Survival Pro...

Pozdrówko w niepewności :-) ...

Hmmmm :?: Dobre pytanie czy się da :?: Musze Cie zawieść bo niewiem. Sam śmigam na Tiogach Factor, które mają 1,95 cala. Własnie poszedłem do gararzu i zmierzyłem. W miejscugdzie jest opona mam 6cm miejsca co sie równa 2,5". Jeśli władujesz oponke 2,3" (=5,52cm)to w moim przypdaku będe miał 37mm zapasu. Taki mały zapas to raczej niezadobra sprawa bo jak będzie sie miało nawet maluteńką kontre to bedzie opona ocierać o rame. Wybrór nalerzy do Was :) Mam ndziejeje że pomogłem 8)

Witam wszystkich zajaranych marka GT.Z checia dolanczam sie do grona posiadaczy:)posiadam model Arrowhead z 98r.Dokładniej to złamał mi sie hak tylniej przezutki i roweru nieuzywam ,ale trudzie sie nad załatwieniem haka i nieodpuszczam puki rower nie bedzie na chodzie:D.Czy dobrym rozwiazaniem jest zaniesc połamany hak i żeby zrobili mi identyczny na wzór?

Czy warto wsadzic do tego roweru lepszy osprzęt jezeli rama była spawana(nie przez to ze sie złamala ale jakis kretyn poprostu cioł ja brzeszczotem)?chodzi mi o klase Deore?

Witam nowych klubowiczów :) Mam nadzieję że Wam się tu spodoba 8)

[ Dodano: 2005-09-24, 12:16 ]

Wracając do kwestii koszulek to udało mi się dziś na treningu spotkać kumpla który dał mi numer telefonu do gościa od koszulek. W poniedziałek zadzwonię i się spytam jakie ceny. Kolega powiedział ze jak były robione koszulki na obóz (zdjęcia prezentowane kilka postów wyżej) to biała koszulka z nadrukiem na dwie strony kosztowała koło 11zł (przy nakładzie 150 sztuk) za kolorowe koszulki płaci się chyba 2zł więcej. My nie będziemy brać 150 ale koło 20 więc koszty pójdą w górę ale myślę że nie dużo. W poniedziałek mam nadzieje że się wszystko wyjaśni 8)

[ Dodano: 2005-09-27, 14:36 ]

Dodzwoniłem się to tego kolesia od koszulek. Głównie zajmuje się nadrukami na zwykłych koszulkach bawełnianych ale robił kiedyś koszulki rowerowe (dla mleczarni). Stwierdził że koszulka rowerowe jest otyle trudna do zrobienia bo trzeba do robienie jej użyć folii a to jest ryzyko ze odejdzie w praniu. On się nie zajmuje typowo nadrukami na koszulki kolarski :-(

A co do koszulek bawełnianych to za 1 nadruk sitodrukiem płaci się 2-3zł. Do tego dochodzi koszt 30zł za zrobienia sita. Ta suma rozbija się na ilość koszulek. Czym więcej koszulek tym taniej. A i oczywiście trzeba koszulki kupić niego lub nie u niego. Projekty koszulek muszą być zrobione w Corelu 9 (może być w nowszej wersji ale zapisany pod 9) i zapisane jako krzywe.

Teraz moi drodzy GT fani do roboty kreślić projekty koszulek!!! 8)

No to Kazumi żeś się napracował - browarek ci się należy :D Z mojej strony - do końca września jakby mnie nie było :-( - mam dość cięzki kawałek roku i moja głowa jest wyjałowiona ze wszystkiego. Jak mi się wszystko wyprostuje, to postaram się jakiegoś zrzuta zrobić z pomysłu - tylko mi się nie chce teraz Corela instalowac - już tyle tego sh*tu mam, że starczy :twisted: Ale cały czas obserwuję co się dzieje ;)

witam to znowu ja. dalej sobie zbieram na lawinke... i tak ostatnio chodziłem po stronach w USA i UK i obczajałem ile tam kosztuje rower mych marzeń np. w Wielkiej Brytani wychodzi porównywalnie jakby kupować u nas, w UE tez sie nie opłaca ale znalazłem ciekawą oferte u naszych wschodnich sąsiadów :Dhttp://www.velosklad.ru/catalog/models/359.html# 560$ x 4 to daje 2240 zł. 3444 - 2240 = 1204... Czemu u nas nie ma tak samo :twisted: :?:

A miałem okazje jechać we wrześniu do Moskwy na MŚ Kyokushin Karate. Gdybym kupił tam rower to zaoszczędzone pieniądze na różnicy cen wydał bym na przeżycie przez 5 dni i dojazd, wizy i inne …. Więc i tak się nie opłaca. Gdyby była taka promocja w czechach to bym już wsiadał w pociąg 8)

URL=http://www.velosklad.ru/catalog/models/359.html#]http://www.velosklad.ru/catalog/models/359.html#[/url]  560$ x 4 to daje 2240 zł. 3444 - 2240 = 1204... Czemu u nas nie ma tak samo  :twisted: :?:

przy dolarze to bedzie nawet mniej bo liczysz *3.25 co daje Ci przy 560 bakach - 1820 zetek :)

racja racja... kurs dolara pomyliłem z kursem euro... to faktycznie bedzie jeszcze taniej :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...