ulvgar Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witamy A na allegro pojawiła się kolejna maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 moj moze jutro bedzie wygladac podobnie, jak zaloze don sztywniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czy z klubowiczów może ktoś się wypowiedzieć o takiej koszulce i o takiej bluzie? Używa ktoś, jakie wrażenia w jeździe, materiał dobry/średni/kiepski (niepotrzebne skreślić ), jakieś porównanie do innych ciuchów? Oczywiście to nie to samo co teamowa koszulka ale zawsze coś i na drodze jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 oba ciuchy, ktorych linki podales mam w domu w tym jesli chodzi o krotki rekaw to jest to nawet ten sam egzemplarz mam oprocz tego jeszcze taka z dlugim rekawem. ocena: krotki i dlugi rekaw praktycznie to samo tylko roznia sie oczywiscie wiadomo czym material niezly, nie mechaci sie, dobrze sie nosi. jedno co mi sie nie podoba, to ze nie maja stojki a wyciete sa w serek. co do tej pianki z dlugim rekawem (czy windstopper jak napisal ktos ) (notabene ja swoj kupilem 60zl taniej niz tam na aukcji ) to to jest jedna z lepszych rzeczy jakie kupilem. jak jest -10 stopni zakladam pod to jeszcze windtex z polarem i jest cieplutko. dobrze sie pierze, a w sumie to nawet jak sie nie pierze to bloto samo odpada i nie wchodzi w material. http://img.trojmiasto.pl/zdj/fotki_duze/12400/z12441.jpg tak wyglada pianka na trasie nie sugerujcie sie podpisem pod zdjeciem i wyrazem twarzy bo ja tylko pozowalem do zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nie ma się czego wstydzić ja sam się zdziwiłem jaką mine potrafię mieć podczas dużego wysiłku Dzisiaj już marzec a w 1 tygodniu marca mają być moje stery..... ja chce już wsiąść na Zaskara!!!! . Co do koszulek strasznie mi się podoba ta teamowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 moglbym zakrzyknac to samo bo w przyszlym tygodniu mam nadzieje odebrac amora z serwisu... od poniedzialku nie jezdze... juz mnie cholera bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzięki za info. Nie boisz się jeździć z z plecakiem? Ja przestałem od momentu jak prawie zniszczyłem jedną koszulkę i bluzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 3 Marca 2008 Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 nie lubie z plecakiem, ale na dluzsze wycieczki buklak jest nieodzowny. a w jaki sposob zniszczyles ? ja jak dlugo jezdze tak nic, a czasem i z wiekszymi plecakami, w wakacje robilem jedna trase z gorskim na stelazu mowisz w sensie ze przepocona i zostaje slad od soli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Marca 2008 Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 W miejscu gdzie paski plecaka stykają się z ubraniem, tj. na ramionach i w pasie są widoczne ślady używania plecaka co nie za ciekawie wygląda - tak jakby materiał się zmechacił lub coś podobnego. Staram się jak najmniej nosić plecak na ubranku rowerowym, a jak już to np zakładam polar na górę. Zniszczyłem bo często do pracy jechałem w koszulce lub bluzie rowerowej ale więcej tego błędu nie popełnię. Acha, plecak używam Author Twister a kolega z magazynu Rowerowego z takimi siatkowanymi paskami ramiennymi. Widocznie kolarski strój ani jednego ani drugiego nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 dzis zadzwonil do mnie serwisant oznajmiajac ze ma dla mnie zle wiesci... tzn ze trzeba bedzie zaplacic za serwis amora bo wreszcie przyszedl z harfy amor przyszedl po wymianie uszczelek olejowych i oleju.. czysty jak nigdy nie wiem kto im tak ladnie czyscy te amory.. ale jest jedno ale panowie z harfy nie dokrecili pokretla u-turn i jak krecilem to zaczelo mi sie krecic w reku mam nadzieje ze reszte srubek szczegolnie wewnatrz amora podokrecali... jutro jeszcze widze ze musze kupic klocki nowe na przod... i wreszcie moge smigac :D Wy nawet nie wiece co tzn poltora tygodnia meczarni bez roweru... Wreszcie moge wrocic do normalnego trybu zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 wiecie i to aż za dobrze niestety. Ja miałem dwie przerwy - jedna roczna -nic nie mogłem robić każdy ruch kolanem pod obciążeniem sprawiał mi straszny ból-schody były poważnym wyzwaniem. Teraz od początku grudnia do połowy lutego - zwichnięcie kolana... 1.5 tygodnia to jest nic . A co do serii - buduje mojego Zaskara - jakoś w poniedziałek po stery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 kupilem klocki (a uparlem sie ze chce polmetaliczne albo metaliczne) xtra.. bo innych nie bylo (chcialem bbb) i stwierdzam ze to kupa. xtr smierdzi. halasuje, zgrzyta i jest hmm twardy i nie hamuje tak dobrze jak wlasnie polmetaliczne bbb... moze chociaz bedzie sie powoli zuzywac ... ale najwazniejsze ze znow jezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A ja wczoraj na małym wyjeździe miałem niezłego pecha. Najpierw zaliczyłem glebę w błocie, całe szczęście zdążyłem ręką się podeprzeć (rękawica i chwyt kiery cały w błocie, przerzutka też), potem rozdarłem pokrowiec na but Accenta. Żeby tego jeszcze było mało to złamałem oś ubijaka, a do domu 14 km... Na szczęście dziś dostałem zastępcze Time'y, jeszcze brak je przykręcić i pojechać rowerem na myjnię bo jutro wspólny trening. A i jeszcze pokrowiec zszyć trzeba. Mam nadzieję, że ten pech więcej mnie nie złapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 http://picasaweb.google.com/ASulecki/BikeStuff kopnęłem się w siedzenie i machnęłem foty ramy i innego szpeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Zapowiada sie fajny okaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?u...916797055593106 Jeszcze bez jednego rogu i łańcucha z nie dociętymi linkami ale tym zajmę się już jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 calkiem niezle teraz prosimy o jego fote w akcji uwalanego blockiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivo Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jeśli ktoś nie miał okazji nawet stanąć koło topowych GietTeków to już najwyższy czas : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 No to pochwalę się i w tym temacie rowerkiem, który poskładałem tydzień temu http://www.fusion.net.pl/users/bodziek/rozne/gt/ Można powiedzieć, że dla mnie to niejako powrót do korzeni, bo mój pierwszy porządny rower też był zlożony na ramie GT (Avalanche) Była świetna, ale nacieszyłem się nią tylko jakiś miesiąc - nie znałem się jeszcze tak bardzo, no i niestety rama była na mnie za duża, więc musiałem sprzedać. Po pięciu latach od tego wydarzenia znowu mam okazję dosiąść GT PS. Zastanawiam się, co oznacza skrót so-cal na górnej rurze. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 mniam tez chce taki co do skrotu to moze super okazaly - caly alu luby rower ? a wlasnie ? jak wyglada sprawa z testowaniem ? trzeba sie na to zapisac ? bo jak u mnie w zuchli w gdyni beda to ja rzecz jasna bym sobie i-drive wyprobowal i pomacal carbonowego zaskara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jeśli ktoś nie miał okazji nawet stanąć koło topowych GietTeków to już najwyższy czas : Najbliżej do Gdyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Na Gdynie to i jak bym się zapędził. Ale właśnie jak to wygląda z tym testowaniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 napisalem maile do zuchli i summitu. jak odpisza to sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hehe to mozecie juz zbierac kase summit mowi ze mam sie kontaktowac ze sklepem w sprawie testowania gtkow wiec dzwonie do zuchlinskiego.. tam niby nic nie wiadomo ale wiadomo, ze : 1. bedzie 4 lub 5 rowerow 2. kto chce potestowac musi zaplacic kaucje w wysokosci ceny roweru +200zl za uzytkowanie na dzien... hmm chyba codziennie beda zmieniac im kompletny naped i klocki hamulcowe biorac powyzsze pod uwage to JA W TO NIE WCHODZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 kolejny szczyt debilizmu. durnie probuja zarobic na testach - do 200 zl za dzien to zdzierstwo. jestesmy chorym krajem. kaucja w wysokosci wartosci roweru - a jesli ktos jest zainteresowany ale zakupem na raty? przeciez moge miec 1000 zl na rate miesiecznie na bardzo dobry sprzet ale niekoniecznie wskazuje to ze mam 25 tysiecy na calosc - wziac kredyt z banku na testowanie roweru? idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.