kello Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 zaskar niebieski z czarnymi dodatkami? wiesz ze to nie jest czern a bardzo czarna zielen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Będę posiadaczem ramy Gt Zaskar 2001. Będę jak tylko przyleci do mnie z USA. Ciesze sie. Oj nawet więcej, moje marzenie sie spełniło!! :D yes yes yes jakto mówił Kazio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 zaskar niebieski z czarnymi dodatkami? wiesz ze to nie jest czern a bardzo czarna zielen? Dokładnie taki http://www.mtbtr.com/uploads/982Z52.JPG A tu widać lepiej http://www.velo-plzen.cz/VELO-FOTA/Zaskar_Team_TeamBlue.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 a myslalem ze taka bedziesz miec: http://www.foromtb.com/vbpgimage.php?do=fu...mp;d=1145096913 w tamtych co podales to rzeczywiscie moze i to jest czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ten co podałeś też jest śliczny ale szukałem wersji z hydroformingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@CIOR Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam! Też chciałbym dołączyć do klubu GT Aktualnie mam seryjną Lawinę 2.0 z 07. Świąteczna Lawina Pozdrawiam klubowiczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 gdzie lancuch zgubiles? na prawdziwej choince zawiesiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Mikołaj za rok przyniesie jak się dobrze będzie sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@CIOR Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Łańcuch zdjęty bo będzie do czyszczenia szedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Sam pójdzie ...? Ja do tego używam maszynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@CIOR Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie no oczywiście sam go wyczyszczę... Maszynki niestety nie mam, zobaczymy co Mikołaj przyniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie no oczywiście sam go wyczyszczę... Maszynki niestety nie mam, zobaczymy co Mikołaj przyniesie. A tam pod choinką będzie maszynka do... golenia Witam nowego klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam nowego klubowicza Kiedy sprzedajesz Golfa i kupujesz Mustanga (tudziez Vetkę) ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Kiedy sprzedajesz Golfa i kupujesz Mustanga (tudziez Vetkę) ? :P Gdy nadejdzie odpowiednia pora, gdy dostane znak z niebios :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 sie okaze ze dostaniesz butelke ekstrakcyjnej pod choinka z napisem "zrob to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 fajny znak dzis spotkalem w lesie w Sopocie zakaz ludzi pieszo, zakaz ludzi na sankach, ale nic nie pisza o ludziach na GT to znaczy, ze mozna zjezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ciiiii bo jeszcze ktoś się obudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 nooo co sie z waszymi rowerumi dzieje? chyba nie zapadly w sen zimowy? ja dzis bylem z moim na myjni i bylo bardzo smiesznie, bo pan stwierdzil ze mam go nie opierac o sciane i nie myc bo mu sciany pobrudze... widocznie do tej myjni nalezy przyjezdzac juz z czystym pojazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a tapicerkę wyczyściłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 tiaa ... i rame nawoskowalem na goraco nie no bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 U mnie też się nie raz, nie dwa dziwili że rowerki myjemy na myjni samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Licznik kupiony, można zacząć sezon 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 a co ze starym sie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Padł po raz kolejny na początku jesieni. Nie chciało mi się po raz któryś wysyłać na gwarancję więc kupiłem w normalnym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 kiedys to byly lepsze sprzety... mialem 14 letnia sigme ktora zawsze dzialala, tylko w koncu sie kompletnie rozleciala podstawka... i musialem niestety kupic nowa sigme bo podstawek takich starych juz nie robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.