KAZUMI Napisano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A mój GT ma dziś 5 urodzinki 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 wszystkiego najlepszego dla roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Nie wiem, na ile to ciekawe dla was, ale może ktos chcieć poczytać, jak oceniana jest jego bryka przez innych - tu możecie poczytać o prawie wszystkich modelach GT. Miłej lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 O moim nic nie ma :cry: Ale jest i tak zaisty wiec nie musze o tym czytać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 O moim nic nie ma :cry: Ale jest i tak zaisty wiec nie musze o tym czytać 8) Przykro mi Kazumi :sad: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Przykro mi Kazumi Dzieki ze łączysz sie zemną w tymch jak że smutnych chwilach :wink: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Przykro mi Kazumi Dzieki ze łączysz sie zemną w tymch jak że smutnych chwilach :wink: 8) Po tu tu jesteśmy w klubie, by się łączyć w trudnych chwilach :grin: - takie towarzystwo wzajemnej adoracji :mrgreen: Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki? A oto i one 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki? A oto i one 8) Obrazek cheers man! fajne, proste do bólu, ale widać, że się kupy trzymają. Ja mam jakieś z wstawkami z lycry od n lat i nadal żyją, ale najwyższa pora je zmienić, a takie GT t byłby bajer na maksa Kurde, na stronie amerykańskiej mają sklep z rzeczami GT, a zwlaszcza to mi się podoba :grin: Kurde, 10 baksów mógłbym dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 posukaj tu i tam to mozesz znajdziesz taki zabytek. CHyba sa leciuteńko namnie zadurze ale wygodne bardzoe i przewiewne. Jak widać i wytrzymałe 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ninniejszym oficjalnie dopisuję na listę klubowiczów Mojego Rycerza :grin: z GT Tequestą 1998. Na forum zarejestrowany jako Zbyszek. Fotki niebawem 8) ... Pozdrówko klubowe :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witamy w naszym, jakże przyjaznym i wspaniałym, klubie miłośników GT :grin: - Panowie, kolejna miłośniczka :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witamy w naszym, jakże przyjaznym i wspaniałym, klubie miłośników GT A naszą zaletą jest skromność :mrgreen: Ninniejszym oficjalnie dopisuję na listę klubowiczów Mojego Rycerza z GT Tequestą 1998. Na forum zarejestrowany jako Zbyszek. Fotki niebawem ... Pozdrówko klubowe ! Witamy witamy :!: :!: :!: Gdzie jest orkiestra, czerwony dywan, dzieci sypiące kwiatki.... :?: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jak wspomniałeś, naszą zaletą... ... jest skromność :mrgreen: Gdzie jest orkiestra, czerwony dywan, dzieci sypiące kwiatki.... :?: 8) No własnie, gdzie? :grin: Taaaa, ktoś coś o skromnosci mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Mialem okazje jechac kilka km na kole jakiemus rowerzyscie na GT (niestety nie wiem co to za rama byla) i dokladnie obejrzalem od tylu jak to wyglada XTR i Bomber pasuje do GT jak ulal, tempo z jakim jechal ten "kolega" zreszta tez (38 - 39 km/h po szosie na plaskim). Musze obiektywnie przyznac, ze czarny avalanche jest PIĘKNY ! Szkoda, ze Lukaszeczek masz troche klopotow z maszyna pozdrowko wszystkim klubowiczom GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Wiesz, kłopoty nie są z maszyną, a z osprzętem - głównie amorek mnie wkurza, a roweru na żaden inny bym nie zamienił - ten kształt i kolor :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 roweru na żaden inny bym nie zamienił - ten kształt i kolor :grin: To jest milosc Tez bym swojej ramki na zadna inna nie zamienil, ale mi sie strasznie Avalanche (czarny i tylko czarny!) spodobal a to juz bardzo niedobry znak :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Myślę, że Kazumi to potwierdzi, ale taki czarny mat, na żywca wygląda jeszcze lepiej :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Myślę, że Kazumi to potwierdzi, ale taki czarny mat, na żywca wygląda jeszcze lepiej Potwierdzam wygląda naprawde zniewaajaco że sietak wyrarze :mrgreen: Tylko najpierw trzeba go odczyścić Czarny mat jest mało cikawy dla złodzieji, mało sie rzuca w oczy i bardzo szybako sie brudzi i wtedy wygląda paskudnie i przesto rower staje sie mało atrakcyjny ale jeździ się tak samo GT pomalowany a czarny mat jest bogaty w swojej prostocie Widze że zaczyna się jaaś mania / epidemia na GT (czarne) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A wiesz co Kazumi, a ja nie stwierdzam, żeby mój rowerek tak jakoś strasznie się brudził. Może bardziej kurz widać, ale na matowym to nie przeszkadza. No i że brudny, to widać, jak którąś część czym dotkniesz - a tak, jedna, cała, piękna czarność A co do kolorku, jest moim zdaniem mało atrakcyjny dla złodziei, dla których im bardziej się coś świeci, tym lepsze. A tu takie bele co. Ale dla mnie ta "nieatrakcyjność" koloru jest zaiaszcza - szkoda tylko, że amorek nie ma czarnych golenii jak ten z Avalanche 2.0 z tarczami - eh, to by dopiero była czerń... chociaż jakby czarnym chromem pociągnąć, więcej jak 50pln nie powinno kosztować, a efekt kosmiczny... chociaż mi się jeszcze ten kolorek roweru podoba (konfiguracja roweru jeszcze bardziej;))- na nim to dopiero każdy odcisk palca, smaru i czego tam widać jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 2 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witamy nowe osoby w Klubie Dzisiaj zmieniłem w rowerku oponę ze starego Maxxisa, który kilka dni temu zaliczył 20cm rozdarcie z boku na Continental Survival Pro 2,3(promocja w cykloturze, przecena ze 130 na 54 zł ). Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała. Pozdrowienia dla wszystkich Klubowiczów :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Ostatnio kumpel kupił sobie Gt Avalange 2.0 musze przyznać że całkiem przyjemny rower zdecydowanie leipiej mi się na nim jeźdizło niż na kelly`sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 a ja sobei dziś posmigałem na trakach 4300 i 4800 (chyba). I doszedłem do wniosku ze na moim GT jeździ sie o wiele lepiej :grin: A tak w ogóle dziś już chyba ostatecznie zakończyłem sprawe z hakiem ramy. Wyregulowałem obie przerzutki ale i tak z tłu jeszcze coś szwankuje ale to już wina przerzutki :-( 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirDel Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ... Tez bym swojej ramki na zadna inna nie zamienil, ale mi sie strasznie Avalanche (czarny i tylko czarny!) spodobal a to juz bardzo niedobry znak :-D Xsystoff, A ja ponad rok temu pszesiadłem się z Meridy Matts Cruise, ale 5.5 (geometria chyba ta sama) i ciekawi mnie czy nie zawadzasz pedałami przy mocniejszym pochyleniu się w skręcie. W tej ramie suport jest obniżony o jakieś 35-40 mm w porównaniu do typoweej geometrii mtb - dla mnie przekreśla to możliwość agresywniejszej jazdy. No ale, żeby nie był to post rodem z klubu Merida to powiem, że kierunek obierasz bardzo dobry i stanowczo powinieneś spróbować GT - geometria Avalanche'a jest świetna. Jest to typowy "sprzet wielozadaniowy" No i na koniec coś dla fanów marki (foty znalezione w necie - mam nadzieje, że nikt mnie nie poda do sądu o naruszenie praw autorskich - no ale to co robię nie służy celom komercyjnym) a tutaj reszta FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4 Pozdro dla wszystkich Miłośników GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Bardzo fajna maszynka - i nawet całkiem fajnie wyszło. Pozdro dla GTowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.