kello Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 rower ciekawy przeznaczony do jezdzenia tylko i wylacznie srodkiem jezdni po pojedynczej ciaglej
ulvgar Napisano 1 Listopada 2007 Napisano 1 Listopada 2007 W trakcie gdy poszukuję ramy trafiłem na coś takiego: http://content.mtbr.com/TRD_13_286crx.aspx Oraz na to: http://www.rower.com/archiwum.php?art=2884
ulvgar Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 No co tu tak cicho? GT dostał dziś srebrny mostek i szeroką kierownicę na zimową porę Zestaw używany do tej pory oszczędzę i założę dopiero w nowym rowerku
omen Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 a Tym fullcrosie czytałem jakoś przez wakacje w Mr albo bB. A te zdjęcia pewnie z Eurobiku:]
kello Napisano 5 Listopada 2007 Napisano 5 Listopada 2007 jesli chodzi o nowe czesci to dzis wlasnie zamontowalem sobie kolko nowe na tyl na dt onyx mavicu d3.1 UST. fajnie cyka jutro pewnie bede juz mogl ruszac palcami zarzadzajacymi lewa klamka to sie przejade w koncu bo od piatku jak mialem "wypadeczek" sie nie ruszylem jeszcze
ulvgar Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 A u mnie dziś śnieg spadł i rowerkiem gdzieś dalej w najbliższym czasie się nie ruszę
Misiek^^ Napisano 6 Listopada 2007 Napisano 6 Listopada 2007 Parę stron wcześniej była mowa o R7, proszę:
Mod Team bikergonia Napisano 7 Listopada 2007 Mod Team Napisano 7 Listopada 2007 Aż niemożliwe że on tak mało waży.
Misiek^^ Napisano 7 Listopada 2007 Napisano 7 Listopada 2007 możliwe, możliwe Tylko że to jest najwyższy model z częściowo karbonowymi goleniami dolnymi
Misiek^^ Napisano 7 Listopada 2007 Napisano 7 Listopada 2007 R7 MRD TPC to wydatek 400funtów w chainreaction Nie wiem jak z tym hi-endem http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=21342
Xsystoff Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Wiekopomna chwila - GT w wersji ostatecznej na jesien / zime `07:
KAZUMI Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Ładny znając życie to i tak coś zmienisz :)
Xsystoff Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 W Meridzie nic nie zmienilem od maja, a GT musialem doprowadzic do stanu "da sie jezdzic" Nastepny zakup to beda slicki w kwietniu. Widzialem niebieskiego SLR`a, ktory by pasowal idealnie ale jeszcze mnie do konca nie po... i mam resztki rozsadku No i kola w M maja pierwszenstwo, bo to na niej bede sie scigal w przyszylym roku Kazumi to w ogole powinien dostac zakaz wstepu za zmiane tak szanownej marki z tradycjami na jakis niemiecki ludo-wozidło Zmieniles Mustanga na Golfa
KuLa2030 Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Tylko tak mówisz... Zanim się obejrzymy Ty wymienisz cały napęd i bóg wie co jeszcze :) A biedna M stoi i płacze że Krzysiu ją zdradza
KAZUMI Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Kazumi to w ogole powinien dostac zakaz wstepu za zmiane tak szanownej marki z tradycjami na jakis niemiecki ludo-wozidło Zmieniles Mustanga na Golfa Sp@#$%^& dziadu Cały czas się ślinie za niebieskim Zaskrem Zobaczymy jak to będzie z funduszami. Teks z Mustangiem i Golfem Ci się udał. A jak chodzi o golfa to dzis go przetestowałem z zimowych warunkach i test przeszedł na 5- przerzutka coś skakała
Xsystoff Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Mmmmm niebieski Zaskar... Jak na razie to Ty Kula jestes rekordzista, bo jeszcze nikt z nas nie wymienil CALEGO roweru w jeden sezon
ulvgar Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 No to mi do niego niewiele brakuje bo z levela A6 zostały mi tylko koła, hamulce, korba i chwyty kierownicy PS. Na Zaskara to nie tylko KAZUMI poluje
kello Napisano 13 Listopada 2007 Napisano 13 Listopada 2007 a znalazles tam, gdzie podpowiedzialem, by szukac?
ulvgar Napisano 13 Listopada 2007 Napisano 13 Listopada 2007 Jeszcze do nich nie dzwoniłem, zastanawiam się czy by może dozbierać pieniądze i kupić tego http://www.wiggle.co.uk/ProductDetail.aspx...%20Team%20Frame Kilku znajomych jest w Anglii więc z transportem nie byłoby problemu. Póki co cieszę się, że pode mnie rozmiar M będzie idealny
kello Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 cisza glucha zapadla widac wszyscy smigaja po pierwszym sniegu. w 3miescie tez spadl jakby ktos nie wierzyl : tyle ze juz go nie ma ;/ generalnie doczekalem sie w koncu nowego kolka , teraz czekam az przyjdzie mi oponka pod ust (na razie jezdze z detka) i skoncza sie snake'i z tylu i bedzie spokoj tzn mam taka nadzieje. mysle ze nie bede miec jakis klopotow z tubelessem i zapomne co to detka i nadal walcze z wypadajacym lozyskiem z "super fajnej" korby truvativa gxp... prawe lozysko wypada z miski co jakies 100-150km. w sumie przy jego wkladaniu jest okazja do mycia napedu wiec w sumie nie ma tego zlego...
ulvgar Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 Jakim cudem te łożysko wypada? Powinno być wkręcone na chama a lewym tylko regulujesz luzy. Ze swoim wkładem raz tylko miałem problem bo lekko trzeszczało na ciężkich przełożeniach ale po wyczyszczeniu i nasmarowaniu problem zniknął. BTW, śliczny ten Zaskar
kello Napisano 18 Listopada 2007 Napisano 18 Listopada 2007 jest mala przerwa pomiedzy uszczelka miski a pajakiem korby i wypada. mam wlozone dwie podkladki i nie wiem czemu tak jest. a na zdjeciach zimowych fajnie widac ze ladniej by wygladal na bialych obreczach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.