GZA20 Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 W skiteam. Juz przeceny są od jakiegoś czasu głównie na rowery. Teraz ostatnio dali promocje do -80% na amorki. Zresztą zdecydowanie wiecej rzeczy jest tam objeta promocją. Zajrzyj na www.skiteam.pl Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 polowałem na rebe za 499 zł niestety nie udało sie, ale tylko kilka h sie z nia minałem, pech polecam psylo za 499 zł do dostania w skiteamie w trojmiescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mnie interesuja w sumie 2 amorki. Manitou Axel Super 04 i Rock Shox Judy SL U-Turn 05. Mam nadziej że któryś z nich jeszcze dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 telefon w reke i dzwon tych amorkow, to jest po 1 sztuce na polske ja rebe znalazlem ostatecznie w trojmiescie, tylko ze juz nie bylo wczesniej dzwonilem do wawy i poznania, tam nie mieli wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 polowałem na rebe za 499 zł WOW :eek: ale cena . Az mi sie wierzyc nie chcialo ze za tyle byla ( jest ? ) reba do dostania ... ale wszedlem na strone i faktycznie. Cena :surprised: :surprised: :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Byłem dziś w skiteam i szok....nie było już żadnego amorka z tej dłuuugiej listy przecenionych..jednak tak czy siak poszczęściło mi się bo wporządku sprzedawca był, podzwonił po innych sklepach skiteam w polsce i zamówił dla mnie amorka Rock Shox'a Judy SL U-Turn 2005 za...249 zł Ma być we wtorek więc jak dotrze to zakładam go do bajka i jaaazda Także polecam nawet jeszcze odwiedzić sklep w Gdyni bo rozne amorki z innych sklepów ktore pozostały moga przesłac pocztą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Byłem dziś w skiteam i szok....nie było już żadnego amorka z tej dłuuugiej listy przecenionych.. Tak wlasnie jest z tymi mega promocjami - jest tego pare sztuk ( a moze po sztuce ) i robi sie promocje - wpadasz do sklepu po amor ale go nie ma ... wiec jak jestes w sklepie to juz zostawisz tam jakas kaske. A te mega promocje wychwytuja co bardziej kumaci pracownicy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 No najbardzije się zdziwiłem że w Gdni juz nie było niczego..a w miastach takich jak poznań czy warszawa mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Napiszmy jakas petycje co by mi Skiteam wybudowali na Śląsku... ja też kcem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A o to ja i moje GT. :twisted: Kurde nie wyszło. Sorry http://img177.imageshack.us/my.php?image=bikergoniagtbx8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 czesc GT ziomki Moj czarniutki GT dalej sie sprawuje dobrze ale manetki cos zaczely szfankowac wiec zakupilem znalezione w pracy manetki STX RC 8 speed za 15 funtow W kolejce czakaja piasty STX RC na ktorych zloze sobie nowe kolka. Czy ma ktos moze cos takiego jak spis oznaczen numerow ram GT po ktorych mozna okreslic wiek roweru?? Czy zdarza wam sie lamac haki ramy?? bo nagole robia to nagminnie w GT i Carera'h i sa problemy z dostaniem takich hakow a jak juz sa to za 15-20 funtow od sztuki Bikergonia wrescie zapodalas fotke w noewj koszulce tylko czemu tak slabo rowerek widac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 28 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Tak jakoś, ale widać że to GT. To ja jestem nr.1 a on nr.2. :001: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus_nng Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Widać widać, mm te kolorki (: ładnie ładnie ale małe więc czekamy na więcej (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie wierze :eek: Bikegronia wstawila fotke . Brawo brawo - tylko wieksza by sie przydala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 male OT hmmmm fajna.. rama http://images4.fotosik.pl/108/c6670de0a3b122ed.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 w pierwszym momencie zastanawialem sie gdzie jest siodełko zauwasz Kadargo, ależ dziwna geomentria patrzac na wygiecie tej pani w odcinku lędżwiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 hmmmm fajna.. rama faktycznie niezla - a z ta pania chetnie wybral bym sie w trase po jakis lasach :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wam tylko jedno w glowie.......... Rowery, Rowery i jeszcze raz Rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Same zdrowe chlopaki tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 W niedziele do poniedzialku wpadl do mnie do Liverpoolu Ivan Glownym planem spodkania miala byc wyprawa do Roncorn oddalonego o 30km od Liverpoolu. W Runcorn znajduje sie a wlasciwie znajdowalo sie muzeum rowerow. Po dotarciu do na miejsce i po wnikliwych poszukiwaniach niestety nie udalo nam sie znalesc tego muzeum widmo W drodze do Runkorn zlapal nas calkiem spory deszcz a wlasciwie oberwanie chmury ktore trwalo jakies 40minut. Wczoraj wnoszac po schodach roweer nagle cos mi chlupnelo potszasnolem rama i zchlupotalo ponownie. Wyciagnolem sztyce i wylalem z ramy jakies 200ml wody :eek: Prawdopodobnie woda dostala sie przez otwory na tylnim widelcu. Te otwory to male dziurki ktore sa przydatne przy spawaniu. Czemu GT ich nie zaspawal i czy wam sie takie rzeczy przytrafiaja?? A to fotki z Crosby Beach na ktorej sa ustawione natyralnej wielkosci figury stajace przez 2 mile: http://img148.imageshack.us/my.php?image=p...ejszone1tg7.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=p...ejszone2bw1.jpg a to GT z Bananoowca http://img245.imageshack.us/my.php?image=owcazn1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Jako znawcy GT napiszcie proszę mi coś na temat tej ramy, wiem tylko tyle, że jest to Tempest z 2003 roku w rozmiarze 18" (dł. górnej rury to: 580mm, dł. rury podsiodłowej to: 510mm) rama wykonana jest z aluminium oznaczonego jako: 7000 (obrabianego cieplnie),rama przystosowana jest do przedniej przerzutki na dolny ciąg, sztyca 27,2mm, rama nie posiada mocowania pod tarczę, tylko piwoty, glowka ma 110mm wysokosci, przystosowana na stery 1 i 1/8 cala (lozyska zewnetrzne) - chodzi o zintegrowane ?? , suport jest standardowy na euro68 (szerokosc mufy to 68mm). http://www.allegro.pl/item125536059_gt_tempest_gratisy.html Zastanawiam się czy jest warta wydania 150 zł a jeśli tak to czy dobra jest na 186 cm ( dł, nogi 89 cm) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Jest to rama o model wyzszy od Timberline. Materialem nie roznia sie nie wiem jak z geometria ale pewnie niczym albo niewiele. Tempest jest rama bardziej wytrzymala bo ma przy tylnich piwotach wzmocnienie dos durze a nie jak w Timberline jedna rurke. Tempest posiada tak ze wzmocnienie dolnej rury glownego trujkata przy glowce ramy. Rurki sa cieniowane. Ja mam 185cm wzrostu i moj Gt jat 18'' i daje rade chociaz moglby byc ciut wiekszy. Na razie tyle podstawowych informacji jak znajde cos wiecej to zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus_nng Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Cicho się znowu zrobiło więc zapodam trochę fotek bo miałem dzisiaj okazje zrobić (co widać w moim avku (: ), co prawda nie są rewelacyjnej jakości ale zawsze to coś (: heh, jak widać nie ma jeszcze tylniego hamulca bo czekam na adapter po zmianie tarczy z przodu (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kolejna czrna lawinka :twisted: Fajna bryka To ja tez wstawiam - ostatnio mialem okazje pojezdzic po okolicach sielpi - ladniutkie trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Fajna-moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.