Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Tak to może żeby uciąć aferę koszulkową to nie pokażę zdj. koszulkowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Tak to może żeby uciąć aferę koszulkową to nie pokażę zdj. koszulkowego? a co to koleżance po głowie chodzi ..obietnica padła..zdjęcie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 No bo z innych klubów nas podglądają a ja się wstydzę. :redface: A zresztą przysłowie mówi:"obiecanki cacanki a .............." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zdjęcia zawsze możemy dostać na privata ja tam się nie obrażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zdjęcia zawsze możemy dostać na privata ja tam się nie obrażę hehe jestem za :004: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 No dobra zastanowię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wronski Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 To ja też poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 To zróbcie listę. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 To zróbcie listę. :twisted: eee to sie nazywa dręczenie + pastwienie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTWłodas Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 :twisted: Ale Ty Bikergonia ściemniasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja nigdy w życiu. A skąd że znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wy tu gadu gadu a fotek dalej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tia jak tak dalej pojdzie trzeba bedzie postawic sprawe na kolegium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 31 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Nie przesadzasz z tym kolegium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kolejny użytkownik GT wita w zacnym gronie:)Jeszcze nie wiadomo czy szczęśliwy,bo nawinąłem na nim dopiero 70 km....czas pokaże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witaj w klubie . Pochwal sie jaki model GT jest w Twoim posiadaniu i jak mozesz wstaw foteczki Nie przesadzasz z tym kolegium? Ale jak by nie bylo my tu gadu gadu a fotek dalej nie ma :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy ktoś się pod mnie podszywa?? Witam nowego członka klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy ktoś się pod mnie podszywa?? Witam nowego członka klubu hie hie a moze jest was dwoch :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 1 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kolejny użytkownik GT wita w zacnym gronie:)Jeszcze nie wiadomo czy szczęśliwy,bo nawinąłem na nim dopiero 70 km....czas pokaże:) Witam w gronie wybrańców GT. Opowiedz coś o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 hie hie a moze jest was dwoch :wink: Przy obecnej władzy mieć klona to jest w dobrym stylu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no tak..nazwał bym to nawet poprawnością polityczną <lol> aaaa...na czym jeździ brat bliźniak..oprócz tego ze na GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 mój GT jest teraz firmy Mleko UHT http://forumrowerowe.jgc.pl/samolot-jak-za...otu-t15104.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy ktoś się pod mnie podszywa?? Witam nowego członka klubu HEJ:) Nicka tego używam już do wielu lat..mam go w mailu i gg,na innych forach:) Nie wiedziałem,że robi się tak popularny:) Czym się kierowałeś przy jego wyborze? W moim przypadku jest to nazwisko czołowego japońskiego fightera wywodzącego się z karate kyokushin:) Z racji,iżTwój nick jest pisany inaczej-domyślam się,że jego powstania geneza jest zgoła odmienna:) Witam w gronie wybrańców GT. Opowiedz coś o sobie. Mój wybraniec to Avalanche 2.0,foteczki jak zrobię to oczywiście dodam:) Co do mnie..to powróciłem po wielu latach (ok 8-9 myślę)do tej formy aktywności..tylko,że w tamtym czasie rower był środkiem lokomocji przede wszystkim...dziś inne pobudki mną kierują Z istotnych informacji o sobie dodam jeszcze,że jestem fizjoterapeutą i w razie jakiś problemów chętnie w mierę możliwości służę pomocą i radą pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 HEJ:) Nicka tego używam już do wielu lat..mam go w mailu i gg,na innych forach:) Nie wiedziałem,że robi się tak popularny:) Czym się kierowałeś przy jego wyborze? W moim przypadku jest to nazwisko czołowego japońskiego fightera wywodzącego się z karate kyokushin:) Z racji,iżTwój nick jest pisany inaczej-domyślam się,że jego powstania geneza jest zgoła odmienna:) Mój wybraniec to Avalanche 2.0,foteczki jak zrobię to oczywiście dodam:) Mówisz o Hajime Kazumi z Jonan Dojo Mój nik dokładnie od niego pochodzi a używam go jakieś 6 lat. I od 6 lat trenuje Kyokushin Karate w Gdańsku pod okiem Sensej Bogdana Jeremicza 4 Dan. A ja mam 4 kyu Pisownia Kazumi jest poprawna nie wiem z kont wytrzasnąłeś Kasumi?? Pozdrawiam Sempai OSU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.