Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś się pod mnie podszywa?? Witam nowego członka klubu B)

HEJ:) Nicka tego używam już do wielu lat..mam go w mailu i gg,na innych forach:) Nie wiedziałem,że robi się tak popularny:) Czym się kierowałeś przy jego wyborze?:) W moim przypadku jest to nazwisko czołowego japońskiego fightera wywodzącego się z karate kyokushin:)

Z racji,iżTwój nick jest pisany inaczej-domyślam się,że jego powstania geneza jest zgoła odmienna:)

Witam w gronie wybrańców GT. :D

Opowiedz coś o sobie.

Mój wybraniec to Avalanche 2.0,foteczki jak zrobię to oczywiście dodam:)

Co do mnie..to powróciłem po wielu latach (ok 8-9 myślę:))do tej formy aktywności..tylko,że w tamtym czasie rower był środkiem lokomocji przede wszystkim...dziś inne pobudki mną kierują:)

Z istotnych informacji o sobie dodam jeszcze,że jestem fizjoterapeutą i w razie jakiś problemów chętnie w mierę możliwości służę pomocą i radą:)

pozdrawiam wszystkich:)

HEJ:) Nicka tego używam już do wielu lat..mam go w mailu i gg,na innych forach:) Nie wiedziałem,że robi się tak popularny:) Czym się kierowałeś przy jego wyborze?:) W moim przypadku jest to nazwisko czołowego japońskiego fightera wywodzącego się z karate kyokushin:)

Z racji,iżTwój nick jest pisany inaczej-domyślam się,że jego powstania geneza jest zgoła odmienna:)

Mój wybraniec to Avalanche 2.0,foteczki jak zrobię to oczywiście dodam:)

Mówisz o Hajime Kazumi z Jonan Dojo :) Mój nik dokładnie od niego pochodzi a używam go jakieś 6 lat. I od 6 lat trenuje Kyokushin Karate w Gdańsku pod okiem Sensej Bogdana Jeremicza 4 Dan. A ja mam 4 kyu :)

Pisownia Kazumi jest poprawna nie wiem z kont wytrzasnąłeś Kasumi??

Pozdrawiam Sempai OSU!!!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...