BART_osz Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Ale w dh powinien dac rade :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 1 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 czerwone cudenko. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 O co biega z czerwonym cudenkiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 9 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 "Pare" postow wczesniej byly zdjecia czerwonego GT. :twisted: Choc ja osobiscie wole niebieskie lub czarne maszyny GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To juz jestem wyprostowany Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 coś tak trochę cicho u nas w naszym klubiku, prezes gdzieś wybył a wy milczycie jak nie wiadomo co. Mozę byście zapodali jakiś temat do rozważań na temat GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nigdzie nie wybyłem :lol: - sobie obserwuję z boczku wszystko, ale niestety jestem potwornie zaabsorobowany poszukiwaniem nowego mieszkanka dla Lavinki, i jak dobrze pójdzie, to może w końcu uda się coś znaleźć. Zdecydowałem się też już ostatecznie na rozbudowę Lavinki o Torę 318, ale chorobcia nie mam czasu podjechać do sklepu i pogadać, jak ma wyglądać cała wymiana Suntoursh*tu na RSsh*t :twisted: - zobaczymy jak to będzie. W tym tygodniu postaram się coś dorzucić ciekawego do poczytania - niestety dla niektórych po angielsku, bo do literatury polskojęzycznej nie mam dostępu :025:. Pogoda robi się też u mnie coraz lepsza, i chyba na koniec lutego zacznę nowy sezon rowerowy, bo na czas zimy Lavinka się troszkę zakurzyła więc trzeba będzie ją przewietrzyć i zamienić Foczkę na Lavinkę P.S. Się już bałem, że mnie zdegradowaliście i pozbawiliście funkcji, jakże zaszczytnej, honorowego prezesa Mniejszościowego Klubu Użytkowników GT - co cieszy, już nie taki mniejszościowy, co Kazumi - kiedy to było, że tylko nasze trójkąty były znane na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 13 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 O prezes wyłonił się z norki Pamiętam te czasy kiedy ja sam byłem posiadaczem GT na tym Forum. Musze się z ubolewaniem przyznać że od kiedy miałem kolarze a teraz ostre koło to troche zaniedbałem GT A po zatem po tym zmrożonym śniegu nie chce mi się jeździć więc pomykam po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 15 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Kazumi jak ty mogles tak zaniedbac GT. :angry: Mam nadzieje ze poprawisz sie. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Zachowałem się jak gówniarz, teraz idę do swojego pokoju przemyśleć to i dziś nie będę jadł podwieczorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie tylko dzisiaj, ale jutro i pojutrze też :twisted: - się nie ma co martwić - ja zdradziłem Lavinkę na zimę, ale już jej to wynagradzam i kupuję w końcy Torę 318 SoloAir - mam nadzieję, że będę zadowolony z tego zakupu :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie wiem właściwie dlaczego ten klub jest mniejszościowy, w końcu GT to wcale nie taka mało popularna w Polsce marka. Tak czy inaczej, po koniec zeszłego roku wstąpiłem do klubu składając taką maszynę. Rower z przeznaczeniem głównie do wyścigów xc, ewentualnie maratonów. Pozdrawiam wszystkich GT-maniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 16 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Fajna maszynka - solidne komponenty i waga imponujaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Lechu piękne cacko zmątowałeś nic tylko pogratulować Ahhhhh te GT mam do nich słabość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoaPoweR Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników GT, po 15latach przerwy w jeżdżeniu na rowerze wybór jakimś losowym sposobem padł na GT i od kilku dni jestem posiadaczem GT Avalanche 3.0 model z 2005. fotka nr 1, fotka nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A pogratulować i powitać, zwłaszcza, że to kolejny użyszkownik Lavinki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Lawinki nas zasypują i dobrze gdybym miał możliwości to bym tez sobie sprawił lawinkę. Witam w klubie nowego kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Bo Lavinki to bardzo porządne sprzęty są proszę Pana Dawno się nie udzielałem, to zapodam trzy linki do skanów z testów rowerków: Avalanche Expert i-Drive 5 2.0 Ruckus DJ Może się komuś przyda - a jak nie, to sobie chociaż poczytacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witaj w gronie uzytkownikow GT BoaPoweR. Gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoaPoweR Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No to rowerek przetestowany trasa: 20km lasy i łąki - reszta asfalt dystans: 82,64km średnia prędkość: 15,1km/h max. prędkość: 38,5km/h czas jazdy: 5h30min oprócz tego pare obrotów 180stopni na lodzie:) Pozatym dzisiaj w Rybniku kiepskie warunki były -5 stopni (zamarzła mi mineralna podczas jazdy ) no i ten p*** wiatr 15km/h (ciekawe czemu prawie zawsze wiał w twarz a nie w plecy ). Jednym słowem biorąc pod uwagę że w ciągu ostatnich 15lat przejechałem na rowerze góra 20km to jestem zadowolony zarówno z roweru jak i z kondycji . Wiem że wynik żadna rewelacja ale amator rowerowy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam i jako nowu forumowicz dopisuje sie do klubu z GT juz 8 lat zwiazany kiedys byl outpost, a o zeszlego sezonu powstawal nowy rowerek obecnie wyglada tak: po zimie planuje nowe koła i hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witaj w klubie . 8 lat z gt - to juz dlugie malzenstwo gratuluje. BoaPoweR - niezly dystansik jak po 15 letniej przerwie z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Elmer_* Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam! Niedawno stalem sie posiadaczem ramy GT Avalanche 2.0 '05. Jestem w trakcie skladania 2 kolek. Pojawil sie dylemat. Mianowicie stanalem przed dokonaniem wyboru sterow (najlepiej jakby byly na maszynach, chociaz niekoniecznie). Tu pojawia sie moja prosba o pomoc. Jakie stery polecacie? (cena do 100zl) Ogladalem stery accenta AC-ZS4 (znakomicie uszczelnione kulki), VP robione niby przez cane creeka (maszyny), Ritcheye Comp (tu chyba sa kulki) oraz Tiogi NS (maszyny). Ktore z tych polecacie? A moze pojawia sie inne propozycje? Co do stylu jazdy to zdecydowanie XC (czasem agresywne). Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmer Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam! Problemy z rejestracja sa juz historia Jest to moj pierwszy oficjalny post - witam wszystkich serdecznie i zglaszam sie do klubu GT Poprzedni post nalezy do mnie. W kwestii sterow chcialem dodac tylko tyle, ze maja trzymac amora Manitou Splice Comp 100mm. Mam nie lada dylemat, dlatego tez licze na pomoc klubowiczow. Dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czyli teraz witaj Elmer oficjalnie Ja w swojej maszynce mam stery CC - spisuja sie na razie znakomicie - wiec moge je polecic z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.