Wojtek Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Zgłaszam się :!: :wink: Dość długo mnie nie było :-? Rozmawiałem z tymi niby grafikami, napisali mi że takimim rzeczami się nie zajmują i takie tam inne pierdoły... Więc loga na koszulkę mi się nie udało załatwić. Ale nie poddaję się postaram się coś sam stworzyć :twisted: Tylko prosił bym o zebranie tego "do kupy" z tego co wyczytałem wywnioskowałem że ma to być plik Corela 9 i... no i to tyle co wycztałem :grin: Podstawowe pytanie jest jeszcze co wogóle z tymi koszulkami, będą :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 16 Października 2005 Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Jak się zrobi to będą. Wszyscy się na początku napalili na koszulki ale jakoś pomysł upadł w momencie kiedy trzeba zrobić projekt logo. Nawet jak ktoś narysuje coś na papierku i zeskakuje mogę to przerysować do morela. Sam próbowałem coś wymyślić ale jakoś wena twórcza i talent mnie opuściły i nic sensownego z tego nie wyszło :-( 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Nie wiem czy wiecie co oznacza skrót GT ... a oznacza General Tractors :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 17 Października 2005 Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Gdzie to wyczytałeś :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 17 Października 2005 Udostępnij Napisano 17 Października 2005 A czy to wazne gdzie - czytal pewnie po paru glebszych :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 17 Października 2005 Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Parunastu..... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Łoj, dawno mnie tu nie było - niestety obecne zabieganie i inne rzeczy absorbują moją uwagę dość mocno :sad: Mam nadzieję, że za jakiś czas uda mi się wyczarować trochę czasu - ale prawdę mówiąc, to będzie tylko raczej gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Trzymaj się Prezes teraz troche przepracujesz ale potem będziesz miał czas na swoja lawinke A tak po za tym co się dzieje w świecie GT bo jakoś ostatnio ogłuszająca cisza jest w naszym Klubie?? Piszcie coś moje drogie dziatki 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 W swiecie GT "sie dzieje" caly czas . Ostatnio kierownik Brian Lopes wygral 4 cross na mistrzostwach swiata w Livigno we wloszech - zgadnijcie na jakiej ramce startowal :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 wigry 3?? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Eeee widzisz za mlody jestes :-P - nie poznales tego kultowego blekitnego kolorku slynnego jeszcze w czasach "tamtego" systemu :lol: - PELIKAN kolego PELIKAN 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Ja przy ostatnim wypadki pokrzywiłem kiere klamki i amor w moim Avalanchu a i rozwalłem kask i przyszły sezon stoi pod znakiem :?: :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Łączymy się w bulu A trzeba było tak wariować :twisted: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 10 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 A tam wariować :roll: 40 kmh po liściach to chyba nie jest przesada co :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 11 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ty Pikul naprawde jestes killer :lol: . Najpierw rama , teraz kierownica i amor - ostro . Dobrze ze miales ten kask 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czesc! Mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ze zadam to pytanie w fanklubie GT, ale doszedlem do wniosku ze to najlepsze na to miejsce. Na przyszly sezon chcę złożyc sobie rower na ramie GT avalanche 1.0 lub 2.0 / bez znaczenia bo chyba niczym oprocz malowania sie nie roznia /, do tej pory Miałem GT aggressora, jakos tak nabralem zaufania do tych ram, a nawet kazda inna wydaje mi sie strasznie brzydka i tandetna, nie moge sobie wyobrazic ze moglbym w ogole jezdzic na czym kolwiek innym niz GT. No ale do rzeczy, moje pytanie dotyczy głowki ram wymienionych przeze mnie wyzej, a konkretnie jej wysokosci, nie mam jak tego sprawdzic i niegdzie nie moge znalezc. Chce kupic amortyzator, biore tez pod uwage uzywane, stad moje pytanie bo nie wiem jaka najkrótsza moze byc rura sterowa. Czy 19.5 cm bedzie okej do avalanche 1.0 /2.0? Ewentualnie moge nie zakladac zadnych podkladek pod mostek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tutaj zwymiarowana na oko ( bo mierzona zwykla tasma ) lawina 1.0 z 2005 roku. Mysle rura sterowa amora przycieta na 19,5 cm moze byc na styk lub ciut za krotka ... Oczywscie zapraszamy aby wstapic w szeregi forumowe uzytkownikow rowerqow GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Dziekuje bardzo za odpowiedz...no i fotografie Czyli wlasciwie te wielkosci ktorych nie uniknę to 14.5 za glówke i 4.5 za mostek? Ten wymiat 2 cm i 1 cm nie jest wlasciwe potrzebny prawda? czyli teoretyczne jakbym kupil mostek z mocowaniem do rury wysokosci 4 cm, to rura sterowa amortyzatora moglaby miec nawet 19 cm? sorry za upierdliwe pytania, ale chcilabym sie upewenic. jeszzce raz dzieki, pozdrawaim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Prawda pierwsza - tak te podkladki 2 cm i 1 cm sa niepotrzebne - ja tak zostawilem ... bo przycialem rure tak jak w oryginalnie zamontowanej judy. Daje mi to zawsze mozliwosc jakiejs regulacji wysokosci a i amor z dluzsza rura bedzie latwiej sprzedac ( bede mial ta rs rebe do spylenia w czerwcu 06 - jak bys byl zainteresowany - pw ) Prawda dwa - niby faktycznie mogla by wystarczyc rura o dlugosci 19 cm ale ... nie wydaje mi sie zeby to byl dobry pomysl - podcinasz sobie tak skrzydla - niemasz zadnej mozliwosci regulacji wysokosci kierownicy. Czasem centymetr - dwa wyzej czy nizej i juz sie czuje duza roznice. Taka mozliwosc manewru na pewno by sie przydala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 To ja tez dołanczam do klubu :grin: mam GT Timberline z Bomberem rowerek ma jakieś 5lat i sluzy mi doskonale niestety ma jedna wade. hak nie jest wymienny i juz nie raz myslalem ze koniec bedzie ramy. ale jak na razie odpukac jest cala bardzo fajny rowerek jak na tamte czasy byl bardzo lekki. fajnie ze pomysleliscie o zalozeniu klubu Tutaj znajdziecie zdjecia mojego rowerku: GT Timberline oprucz mojego MTB znajdziecie tam jeszcze zdjecia mojego BMX. Czyli moja "stajnia" rowerowa a juz niedlugo dolaczy do nch kolejny :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Wiec witaj w klubie . Nie myslales o kolejnym GT ?? Bo widze ze zdecydowales sie na "giganta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witamy nowego kolegę w klubie Ja witam szczególnie bo nowy nasz kolega ma Timberline tak samo jak ja- tylko ze ja mam o rok starszego. Jak wszyscy wiedza miałem taki sam numer z niewymiennym hakiem się naprostowało i działa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Nie myslales o kolejnym GT ?? Bo widze ze zdecydowales sie na "giganta" Myślałem ale wszyscy zaczeli doradzac mi system maestro dlatego zdecydowalem sie na Gianta ale GT bede wierny i pozostanie jako rower do miasta i treningu. Poniewaz bał bym sie pojechac na new bike gdzies po krakowie bo jak wiadomo sk$%^& złodzieje nie spia i tylko czekaja... a mysle zena takiego juz GT by sie tak nie zucali.... [ Dodano: 2005-11-16, 22:12 ] Kazumi wielkie POZDRO tez masz problemy z hakiem hehe no niestety takie uroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 17 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Co do moich problemów hakiem to poczytaj sobie strony klubu to tam się dowiesz co i jak było 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 no GT takie zlote nie jest........bledy kazdemu sie zdarzaja. W ciagu ostatnich dwoch dni mialem okazje uczestniczyc w debacie n/t jak uratowac GT I-Drive 5 przed kleska.......ciekawe? Jako piaty sprzedawca na cale USA, jestesmy kluczowym ogniwem i jako jedni z kilku wybranych, mamy mozliwosc testowania i sprzedawania sprzetu, zanim inni go dostana [ badz np. wersji europejskich, sprowadzonych tylko dla nas.....wprost z tajwanu i niedostepnych na rynku usa ]. Po zmontowaniu pierwszych handlowych egzemplarzy I-Drive 5 [ modele 2006 ], z jednego odpadlo mocowanie przedniej przerzutki, a jest ona umieszczona na takiej malej rurce. Rurka ta, jest dospawana do wahaca jednopunktowo......a nie na obwodzie. W srodku jest otwor, notabene, nagwintowany, ale sruby brak [ sruba przytwierdzalaby rurke do wahacza, a spaw, maialby powstrzymywac ja przed okrecaniem sie, pod dzialaniem, niemalych sil przedniej przerzutki ]. Otoz rowery te, nie maja owej sruby, a spaw jest na tyle slaby, ze po kilku energiczniejszych zmianach biegu na "sucho", rurka odpada [ wraz z przerzutka ] od ramy........ Otwor jest nagwintowany, ale srub nie ma z zadnym z egzemplarzy.....sam spaw jest kontrowersyjny.....zapodam fotki, sami zobaczycie. Sprawa sie otarla o samego v-ce prezesa Pacific Cycle, ktory na te okazje, przylecial swoim dzetem do NY, poogladal, sam zlamal jedno mocowanie......i przyslal dzis glownego menedzera GT na inspekcje. No i chlopaki maja zgryz. Skonczy sie na przeslaniu kazdemu dilerowi srub nasmarowanych antyodkrecaczem z zaleceniem wkrecenia w kazdy rower.......Jeden wypadek i pozew moglby kosztowac miliony........ hoho.......bylem w srodku cyklonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.