Lukaszeczek Napisano 19 Maja 2005 Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich zainteresowanych Jeden z kolegów zapodał pomysła, to trzeba go było zrealizować. Wiec realizuję, i proszę o wpisywanie użyszkowników GT wszelkiej maści. No i oczywiście pochwalcie się swoimi bajkami. Tu jest moja maszyna. Pozdro :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Maja 2005 Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czyli zostałęm Ojcem Chrzesnym tego temtu :-D Fajnie :grin: Posiadam GT Timberline SX zakupiony 23.06.2000r. W tym roku jak wiadomo przeprowadziłem mały remont. Wyglądał tak http://img42.exs.cx/img42/8527/przed1gc.jpg a teraz wyglada tak http://img42.exs.cx/img42/8871/po8jq.jpg . No moze niezupełnie tak bo już w nim pozmieniałem kilka rzeczy ale jak będzie okazja to zapodał jakąś bardziej aktualną i bardziej fachową fotke 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kazumi , tyś naprawdę miłośnik marki :!: Model z 2000 to już klasyk :idea: :!: W nagrodę za wierność mogę cię nagrodzić katalogiem produktów GT - 2001 , tylko daj mi namiar na priva. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kalsyk ale trzyma się jak złoto mimo wgiętej rurki Niewiem dlaczego ale naprawde bardzo lubie ta marke. Ma coś w sobie co mnie pociaga :grin: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priescik Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Z przyjemnoscia dolanczam do szacownego grona GT Tempest 16.5' model z 2001 :-) www.priescik.za.pl/gt.JPG www.priescik.za.pl/gt2.JPG Lukaszeczek---> piekny kolor ma twoja rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_Nikt Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zaczne tak, ze nie mam Gt, ale prosze mnie nie bic Mam za to rower nalezacy do grupy Pacific Cycle Za to mam nielada gratke dla wszytkich zapalencow: Katalog Gt z roku 98 Moge troche poskanowac obrazkow i potem dac linki, bo szkoda mi sie z czym taki rozstawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Poproszę o dane modelu Tequesta :grin: ! Pozdrówko zaniteresowane :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ładny bidon na pierwszym zdjęciu A w ogóle o Ty masz z kierownicą? Iczy przypadkeim ramyniemasz zamałej :?: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Poproszę o dane modelu Tequesta :grin: !Pozdrówko zaniteresowane :-) :-) :-) . prosze bardzo http://www.epinions.com/bike-Bicycles-All-...lay_~full_specs i to wersja Eci 98' :wink: http://www.rower.com/testy-gt-tequesta.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ten czerwoniutki jest o rok późniejszy - 99 . W egzemplarzu Rycerza występuje STX 8) . Kiedy już będzie gotowy do jazdy - Rycerza do klubu zaciągnę :lol: ! Pozdrówko klubowej braci :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pozdrówko klubowej braci . W jednosci siła No i w jednym sympatyku Lookasie :grin: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Priescik Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ładny bidon na pierwszym zdjęciu hyhy w ostatnia niedziele maja (chyba 29) troche slonko przyzgrzewalo i nie chcialo mi sie zjezdzac co godzine do jakiejs wioski A w ogóle o Ty masz z kierownicą? Iczy przypadkeim ramyniemasz zamałej A to juz jak okreslil moj starszy jakies zboczenie. Moze dlatego, ze duzo jezdze na kolarce. Lubie mocno pochylona sylwetke. Mostek 140 mm i pare tygodni temu wpadlem na pomysl aby ustawic kiere pod tak dziwnym katem jak na zdjeciach Rama 16.5 tyle, ze te modele mialy zanizona rozmarowke. Porownywalem z trekiem oraz merida (obie 18 jesli dobrze pamietam) i nie widzialem wielkiej roznicy. Mam 176 wiec powinna byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_Nikt Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ecia, nadal chcesz informacje na temat Tequesta? Zaraz poskanuje co wazniejsze rzeczy, np. cala specyfikacje rowerkow gorskich gt z 98 Ps. Ciekawe te rowreki, np. gt Lighting z tytanowa rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Pewnie, im więcej, tym lepiej :lol: ! Dzięki ! Pozdrówko kolekcjonerskie :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_Nikt Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Oto Tequesta! (Nie wiem czemu kojarzy mi sie z Tequilla ) Tequesta Sepcyfikacja stalowych rowerkow + jednego na tytanowej ramie: Stalowki I seria aluminiakow: Puszki I Lightning: Tytan na razie to chyba koniec. Jutro z rana poskanuje cosik wiecej. Ale ogolnie, rowerki za bardzo, bardzo. Ps. Powiedzcie co was interseuje, bo calego katalogu nie mam ochoty skanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dzięki - już znalazłam model Rycerza . Pozdrówko oczytane :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUBI Napisano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Korzystając z okazji prezentuje swoja maszyne http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=8142 Też uważam, że ramy GT mają coś w sobie. Magia trzech trójkątów... Pozdrawiam Dubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 [ Dodano: 2005-06-12, 01:35 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Dubi czy ja cię w Łodzi nie widziałem?Taki znajomy ten rowerek.:wink: Jareczek , twojego rumaka zkomplementowałem w "na czym jeździcie" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 kawałek roweru Jareczek i jego ukochane czerwone maleństwo w niezwykle malowniczej okolicy, strój nie do końca rowerowy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Panowie DUBI, Jareczek, witamy serdecznie w skromnych progach naszego klubu :grin: Jak widzę powiększa się nasza rodzinka, co bardzo mnie cieszy - jak będzie nas więcej, to może jakąś ustawę korzystną dla nas przepuscimy :grin: Jeszcze raz witam, i zapraszam do udzielania się na forum. Pozdrówko :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Jak widzę powiększa się nasza rodzinka Praktycznie i toretycznie dopuki Ty się Lukaszeczek niepojawiłeś to ja byłem sma na forum z GT :-( A teraz jak się sypneło i bardzo dobrze :grin: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 I bardzo dobrze Kazumi, że nas coraz więcej. Ale z drugiej strony, chciałbym się was zapytać o pewną rzecz - jak sądzicie, dlaczego w Polsce GT nie jest popularny? Nie mówię, że powinien byc popularny jak Giant czy Author, ale ta marka nie jest popularna w ogóle... dlaczego? Czy ten sprzęt to siajs jakiś, firma z którtkimi i słabymi tradycjami czy po prostu ludziom się nie podoba/nie ufają trzytrójkątnej ramie? Co sądzicie na ten temat? Osobiście ja nigdy nie słyszałem o tej marce i to Riker mnie troszkę uświadomił - co prawda sugerował bardziej Gianta, ale ta rama i ten kolor sprawiły, że z pewną taką nieśmiałością się zakochałem w tym rowerku. :grin: On ma naprawdę coś w sobie - nietuzinkowy, dość agresywny kształt ramy, ale dla mnie zaisty. Sprzęt wypas (dla mnie) a dlaczego dla niktórych funta kłaków wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 W tego rocznym katalogu rowerowym Gt umieścił zaledwie kilka modeli i to głównie bmx atb i do dirtu. A o xc prawie nie wspomnieli. Taka mała popularnosć jest chyba spowodowana nieodpowiednim zabiegom marketingowym dilerów. Gdziesz czytałem że GT ma problemy finansowe i troche sobie odpuścił robienie super maszyn i skupił sie na niszych modelach aby zdobyć dorza rzesze klijentów. Trzeba byo by znaleźć na ten temat dokładniejsze informacje 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 W tego rocznym katalogu rowerowym Gt umieścił zaledwie kilka modeli i to głównie bmx atb i do dirtu. A o xc prawie nie wspomnieli. Ej no, chyba nie jest tak źle? Cały dział Adventure to bajki do XC, a jak się uprzesz to i ID XC tam podciagniesz. A rowery od 200 funciaków (Agressor 2005), choć super osprzetem nie przyciągają, to amatorów powinny znaleźć... sam nie wiem. Wydaje mi się, że marka ta brzmi troszkę egzotycznie dla wielu ludzi, i dla nich synonimem doskonałego roweru jest Giant, Author... a to chyba nie do końca tak, bo przecież widzę, że ten sprzęt GT uzywa trochę ludzi na świecie i są zadowoleni. A swoją drga to gdzie można znaleźć torchę informacji o GT - nie pytam o ich stronę, o to mam przerobione - ale chodzi mi o ich historię, jak sobie radzą, itp. itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.