Ecia Napisano 28 Czerwca 2008 Napisano 28 Czerwca 2008 Czy ktoś (zwłaszcza z Wawy i okolic) ma ochotę na wspólny wypad w Świętokrzyskie 05.-06.06.? Szczegóły do dogadania, choć mamy już koncepcję trasy (teren) na 2 dni. Dojazd pociągiem - bądź ewentualnie autem, jeśli ktoś dysponuje i mógłby nas zabrać w zamian za podział kosztów paliwa . W przypadku auta w grę mógłby też wchodzić wyjazd jednodniowy (sobota lub niedziela) - na tę okoliczność również mamy ustalony wariant trasy (Pasmo Jeleniowskie z Paprocic). Pozdrówko z propozycją ...
Oti Napisano 28 Czerwca 2008 Napisano 28 Czerwca 2008 Czy ktoś (zwłaszcza z Wawy i okolic) ma ochotę Pewnie
tokis Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 Ha, tym razem ja nie mogę. Dopiero następny weekend mam wolny. Szkoda że w ten weekend nie mogliscie skoczyć w Beskidy. Warunki super, suchutko, nie za gorąco. Zjechałem całe pasmo Policy i Jałowieckie od Jordanowa do Suchej. W kilka osób byłoby weselej i raźniej. pozdro Tomek
Ecia Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Napisano 30 Czerwca 2008 Szkoda, tokis - ale kiedyś w końcu nam się uda . Oti: no, to przejdziemy na GG i dogadamy się co do szczegółów . Odezwę się jakoś około środy. Pozdrówko na dwa fronty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.