Bjera Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 która z zębatek z fotki ma iść bliżej przerzutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 po 1: to są kółeczka przerzutki po 2: nie wiem, ja u siebie miałem kiedyś tą z blaszką w środku bliżej kasety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bjera Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 po 1: to są kółeczka przerzutki niech będą kółeczka, słyszałem też, że rolki na to mówią po 2: nie wiem, ja u siebie miałem kiedyś tą z blaszką w środku bliżej kasety takiej odpowiedzi nie oczekiwałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 U mnie oryginalnie to z tulejką było u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bjera Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 G-puley - kółko prowadzące. Jest u góry. Narrow - jest na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja w moich przerzutkach miałem napisane które "kółeczko" ma być na dole a które u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.