Skocz do zawartości

[light-bike] problem z rejestracją

GdyniaBiker

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem już co robić...

Wcześniej się zarejestrowałem na light-bike.com - w ciągu paru tygodni nie doszedł mail aktywujący (mam konto na onecie).

Założyłem skrytkę pocztową na gmailu i wp, założyłem nowe profile na LB, ale chociaż powstały, nie doszło najwyraźniej do wysłania maila aktywującego, bo wyskoczyl jakiś błąd, to się powtarzało przy kilku próbach, muszę za każdym razem założyć nowy profil, bo poprzedni już istnieje, ale korzystać z niego nie mogę.

W ten sposób light-bike.com jest dla mnie niedostępne :)

Macie jakiś pomysł? Kontakt do admina LB, może by mi jakoś inaczej aktywował konto..?

Eciu - No właśne, tylko nie mogąc zalogować się na tamtym forum nie mam też kontaktu do żadnego admina ;)

A ktoś z Was pewnie miałby do takowego dostęp, jeśłi bywa na LB...

FiFi - Nie, nie mogę się zalogować, po rejestracji trzeba typowo aktywować konto, dla informacji:

Konto użytkownika: gdyniabiker nie jest aktywne.

Na podany adres e-mail: mikolaj.k@poczta.onet.pl został wysłany klucz aktywacyjny, proszę sprawdzić pocztę. E-mail zostaje wysłany odrazu po rejestracji, w skrajnych przypadkach dostarczenie może potrwać kilka godzin.

Na szczęście problem się rozwiązuje, ponieważ Kusak (wielkie dzięki!) poratował mnie swoim kontem ;)

No więc zanim Kusak wspaniałomyślnie udostępnił mi swoje konto, napisałem do nich poprzez sklep, do którego dostęp jest bez logowania...

Aktywowali moje konto ręcznie, jeśli komuś zależy na pośpiechu, proponuję skontaktować się tak samo.

Jak się okazuje, mają już świadomość istnienia problemu i chyba zajmą się tym szybko :rolleyes:

Chociaż swoją drogą pierwszą próbę rejestracji podjąłem chyba z 2 miechy temu :D więc...

Nowe info od LB:

"Rzecz się ma tak, że kont nie trzeba aktywować via email, ponieważ konta są

aktywne od chwili rejestracji, a owy komunikat o błędzie jest wielce mylący."

Stoi to jednakże w sprzeczności z faktem, że moje konto nie było aktywne i musieli je aktywować...

Domyślam się, że z nowo założonymi kontami nie ma problemu :P To tyle ode mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...