GdyniaBiker Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nie wiem już co robić... Wcześniej się zarejestrowałem na light-bike.com - w ciągu paru tygodni nie doszedł mail aktywujący (mam konto na onecie). Założyłem skrytkę pocztową na gmailu i wp, założyłem nowe profile na LB, ale chociaż powstały, nie doszło najwyraźniej do wysłania maila aktywującego, bo wyskoczyl jakiś błąd, to się powtarzało przy kilku próbach, muszę za każdym razem założyć nowy profil, bo poprzedni już istnieje, ale korzystać z niego nie mogę. W ten sposób light-bike.com jest dla mnie niedostępne Macie jakiś pomysł? Kontakt do admina LB, może by mi jakoś inaczej aktywował konto..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ten ostatni pomysł jest zdecydowanie najsensowniejszy . Raczej nie sądzę, żeby ktokolwiek z tego forum był w stanie ci pomóc - chyba, że admin LB przypadkiem tu wpadnie i przeczyta twój post Pozdrówko przekierowujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Z tego co wiem to nie jest potrzebny żaden e-mail aktywujący. Po prostu rejestrujesz się, a potem zaloguj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Eciu - No właśne, tylko nie mogąc zalogować się na tamtym forum nie mam też kontaktu do żadnego admina A ktoś z Was pewnie miałby do takowego dostęp, jeśłi bywa na LB... FiFi - Nie, nie mogę się zalogować, po rejestracji trzeba typowo aktywować konto, dla informacji: Konto użytkownika: gdyniabiker nie jest aktywne.Na podany adres e-mail: mikolaj.k@poczta.onet.pl został wysłany klucz aktywacyjny, proszę sprawdzić pocztę. E-mail zostaje wysłany odrazu po rejestracji, w skrajnych przypadkach dostarczenie może potrwać kilka godzin. Na szczęście problem się rozwiązuje, ponieważ Kusak (wielkie dzięki!) poratował mnie swoim kontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cholera, mam dokładnie ten sam problem. Moje 2 "mejle" na wp i o2 czekają już od ponad miesiąca na link aktywacyjny. Myślałem iż zamknęli "rekrutację" czy coś, ale jak widać nie tylko ja mam taki problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Niech ktoś, komu wreszcie się uda, założy tam wątek i opisze swoje problemy. Admin LB powinien się tą sprawą zająć. Pozdrówko interwencyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No więc zanim Kusak wspaniałomyślnie udostępnił mi swoje konto, napisałem do nich poprzez sklep, do którego dostęp jest bez logowania... Aktywowali moje konto ręcznie, jeśli komuś zależy na pośpiechu, proponuję skontaktować się tak samo. Jak się okazuje, mają już świadomość istnienia problemu i chyba zajmą się tym szybko Chociaż swoją drogą pierwszą próbę rejestracji podjąłem chyba z 2 miechy temu więc... Nowe info od LB: "Rzecz się ma tak, że kont nie trzeba aktywować via email, ponieważ konta są aktywne od chwili rejestracji, a owy komunikat o błędzie jest wielce mylący." Stoi to jednakże w sprzeczności z faktem, że moje konto nie było aktywne i musieli je aktywować... Domyślam się, że z nowo założonymi kontami nie ma problemu To tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Działa Faktycznie wyskakuje jakiś błąd: Błąd Ogólny Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data Ale po zalogowaniu działa. Alleluja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.