Skocz do zawartości

[nocleg]Tani nocleg w rejonie Jury

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Dwaj bikerzy z Wielkopolski Ja i qumpel poszukujemy taniego noclegu w rejonie Jury.

Termin w jakim się zjawimy to piątkowy wieczór 1 sierpień i wyjazd w niedziele 3 sierpień. Nie mamy jakiś konkretnych wymagań aby tylko można był rower w pokoju trzymać :D.

Jeżeli ktoś miałby namiar na tani nocleg lub miałby możliwość użyczenia kawałka pola na namiot będziemy wdzięczni za kontakt.

Chętni z wielkopolski i nie tylko do wspólnego wypadu mile widziani :D.

Kontakt do mnie GG3682135 lub Tel 509 551 144.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Polecam Podlesice mnóstwo kwater agroturystycznych, np. ta : 692-848-155. tek sprzed 2 lat, nie wiem czy aktualny.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja również polecam te Podlesice - faktycznie kwater mnóstwo, jesli znajde telefon do tej konkretnej gdzie bylismy - to dopiszę. Kwatera kosztowała tam nas (w zeszłoroczny weekend majowy) na pewno nie wiecej niż 20 zł za osobę. Zaraz obok niej była knajpa z bardzo dobrym i tanim jedzeniem, otwarta do późna.

Trafiliśmy tam przypadkowo, niestety inna, zaklepana noclegownia wykręciła się sianem, nasze miejsca dala komuś innemu i nas olała...nie było to jednak w Podlesicach:)

Napisano

ja polecam PODZAMCZE... w okolicach ogrodzieńca. Bardzo korzystna lokalizacja... A jak nie podzamcze, to sułoszowa (niedaleko Ojcowa). Też konkret, bardzo blisko pieskowej skały.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Przed wyjazdami radzę sprawdzić, czy przypadkiem w okolicy nie ma schroniska młodzieżowego - PTSM. W okresie wakacji, zwłaszcza w mniejszych miejscowościach ruszają schroniska młodzieżowe w szkołach. Warunki - podstawowe - łóżko, prysznic, w większości przypadków dostęp do kuchni. Z cenami jest różnie. Dla studenta 20 zł/osobę to taka cena średnia. Jeżeli trafi się nocleg w schronisku 3 kategorii, można przenocować nawet za 10 zł/osobę. Ale niektóre schroniska mają dziwną politykę. W tym roku np. nocowałem na Mazurach w SSM Drozdowo . Szkoła, której za warunki dałbym maksymalnie 2 kategorię, a brali 20 zł/osobę. Żadnych zniżek dla studentów. Z kolei pojechaliśmy do Piły, tam nowiutka szkoła, warunki troszkę lepsze, a za nocleg zapłaciliśmy 16 zł/osoba. Także ostrożnie, ale mimo wszystko polecam PTSM. Na ogół wychodzą taniej od kwater.

Napisano

Polecam Pozdamcze telefon do gospodarza 660417695.

Tanio (chyba było z 20PLN za nocleg), schludnie, jest osobna kuchnia, lazienka, gospodarze są OK.

Blisko zajbeista knajpa z żarciem (żurek w chlebku - mniam) no i dobry punkt startowy do wypadu po zamkach jury lub na pustynię błedowską.

Byliśmy dwa razy. Wszyscy zadowoleni co jest ewenememtem bo wiadomo, że się taki nie urodził co by wszytskim dogodził :D

Napisano

Jeśli jeszcze ktoś wybiera się rowerem na Jurę to oferuję za darmo miejsce pod namiot w naszym ogrodzie,altanę, dostęp do łazienki grilla i kuchni. Oferta aktualna do 10 września ,przyjazd z rowerem na dachu samochodu wykluczony!

Mieszkam w Częstochowie 1 km od Klasztoru ,pomogę /oczywiście na rowerze/ zwiedzić okolice Częstochowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...