raval Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam, mam problem z w/w przerzutka. Polega on na tym, ze przerzutka jest krzywo przymocowana/krzywa/zle ustawiona. Podczas przenoszenia lancucha z tego kolka[przy kasecie] na kasete bardzo ja slychac i krzywo nannosi lancuch. Gdy patrze od tylu, to jest lekko przekrecone w prawo, a gdy patrze od strony korby to w prawo. Dodam, ze przerzutka jest nowa. W sumie powinienem isc do sprzedawcy i spytac, czemu tak sie dzieje, ale wole sie upewnic, czy sam nie moge czegos zdzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Prawdopodobnie masz krzywy hak przerzutki, jeśli ona jet nowa to wszystko z nią powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Odkręć hak, połóż na stole i będziesz wiedział na czym stoisz. Albo prostowanie haka albo reklamacja przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja też bym obstawił na krzywy hak, jak go położysz na stole to może się uda go lekko pod prostować za pomocą młotka. Ale oczywiście z umiarem żeby nie zrobić z niego naleśnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 dzieki za odpowiedzi ludzie:P po sciagnieciu widac, ze hak jest wygiety, a raczej skrecony ... i chyba musze zainwestowac w nowy, bo jest wykrzywiony na tej grubej stronie i nijak ma sie obijanie mlotkiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No tak, w tym przypadku nowy hak to konieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Nie ma problemu. Służę pomocą. P.S. Sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.