tobo Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 proszę o opinię osób które miały styczność z widelcami vanilla 32 r/rlc 140 mm skoku. mimo iz tańsze od powietrznych to spręzynowce foxa są stosunkowo rzadziej spotykane niz floaty i talasy. moze ktoś zadośćuczyni mojej prośbie i ma jeszcze możliwość napisania jak z jego doświadczenia vanilla wypada w porównaniu z floatem lub talasem to juz mnie całkowicie uszczęśliwi interesuje mnie opinia tylko na temat wersji 32 ze skokiem 140 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
707heavy Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Przyłączam się do prośby - z powietrznych Foxów jeździłem tylko na F120 RLC i zaskoczył mnie niezwykłą jak na powietrzny amor czułością na małe nierówności, praktycznie na poziomie mojego Juniora T z SSV. Podobno 32 Vanilla jest jeszcze lepsza w tym względzie, może ktoś zweryfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.