Skocz do zawartości

[sklep] cube, radon

dis

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jestem w trakcie szukania nowego sprzętu i za bardzo nie orientuję się gdzie w Krakowie sprzedają rowery marki CUBE i RADON... Nie chce zamawiać przez internet, ponieważ wolę oglądnąć rower na miejscu i dobrze dobrać rozmiar ramy. Jeżeli ktoś wie gdzie mogę znaleźć te marki, proszę o adres ;) z góry dziękuję

Radon to rower praktycznie tylko internetowy.

Cube hmmmmm chyba żaden z naszych krakowskich sklepów nie jest jego przedstawicielem(dlatego tak mało ich w Krakowie). Trzeba by poszukać po sklepach, Rowmix na pewno odpada(Kellys Felt Kona Merida Unbike i Specialized) Revor również(Stevens i Giant), Bikershop tyż(Ktm i Marin) może Secesja lub Maverick? Za ile chcesz kupić tego Cube?, bo jest jeden koleś w Krakowie co składa na zamówienie te rowerki(na ramach Cube), ale ma też kilka już złożonych które czekają na klienta, składa bardzo ciekawie, może to Cię zainteresuje ;)

• 4 tygodnie później...

Witam. pisałes ze jakis koles składa rowery na ramach CUBE czy mozeszmi dac do niego jakis nr kom albo gg czy email.... Obojetnie co byle sie z nim skontaktowac bo chce kupic taka własnie rame a na sląsku to bardzo trudne bo zaden sklep nie prowadzi tej marki. dzieki z góry

Na allegro jedna osoba z Krakowa wystawia rowerki/ramy Cube'a.

Kontakt jest na aukcjach: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1684167

Może złoży rower na zamówienie, miałem okazję kupić na początku ich/jego działalności pulsometr i nawet do tak drobnego przedmiotu podeszli z pełnym profesjonalizmem - polecam :-)

Ja mieszkam w małym mieście -Opolu i jak nikt w polse mam dostęp do 2 sklepów kture sprzedawaja Radony a cube 3 sklepy . Dziwi mnie to i smieszy czemu w takich dużych miastach nikt nie sprowadza ? :) Ja i tak sprowadzałem rower ZR5 bo zaoszczędziłem 750zł :D Juz pare razy sie tym chwaliłem xD Zawsze mozna zrobic sobie wycieczke do Opola zapraszam Serdecznie ;)

I może pora pomysleć drodzy sprzedawcy na co jest ostatnio duzy popyt :) !!

Ja mieszkam w małym mieście -Opolu i jak nikt w polse mam dostęp do 2 sklepów kture sprzedawaja Radony a cube 3 sklepy . Dziwi mnie to i smieszy czemu w takich dużych miastach nikt nie sprowadza ? :) Ja i tak sprowadzałem rower ZR5 bo zaoszczędziłem 750zł :D Juz pare razy sie tym chwaliłem xD Zawsze mozna zrobic sobie wycieczke do Opola zapraszam Serdecznie :)

I może pora pomysleć drodzy sprzedawcy na co jest ostatnio duzy popyt :) !!

Sprawa jest dośc prosta. Radony i Cube to rowery z conajmniej sredniej pólki, a takich w Polsce sprzedaje się naprawdę niewiele w stosunku do tańszego sprzętu. Dlatego nie ma potrzeby istnienia wiekszej ilosci sklepow. Tym bardziej przy obecnie lecacych w dol cenach walut. Zamowisz rowery przy kursie wyzszym to chcesz je sprzedac drozej. Rower postoi pol roku, przyjdzie ci ktos do sklepu przymierzy sie do bika i kupi w Niemczech bo bardziej sie opłaca. Taki interes to sprzedawców nie bawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...