dis Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 witam, jestem w trakcie szukania nowego sprzętu i za bardzo nie orientuję się gdzie w Krakowie sprzedają rowery marki CUBE i RADON... Nie chce zamawiać przez internet, ponieważ wolę oglądnąć rower na miejscu i dobrze dobrać rozmiar ramy. Jeżeli ktoś wie gdzie mogę znaleźć te marki, proszę o adres z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Radon to rower praktycznie tylko internetowy. Cube hmmmmm chyba żaden z naszych krakowskich sklepów nie jest jego przedstawicielem(dlatego tak mało ich w Krakowie). Trzeba by poszukać po sklepach, Rowmix na pewno odpada(Kellys Felt Kona Merida Unbike i Specialized) Revor również(Stevens i Giant), Bikershop tyż(Ktm i Marin) może Secesja lub Maverick? Za ile chcesz kupić tego Cube?, bo jest jeden koleś w Krakowie co składa na zamówienie te rowerki(na ramach Cube), ale ma też kilka już złożonych które czekają na klienta, składa bardzo ciekawie, może to Cię zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius140 Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam. pisałes ze jakis koles składa rowery na ramach CUBE czy mozeszmi dac do niego jakis nr kom albo gg czy email.... Obojetnie co byle sie z nim skontaktowac bo chce kupic taka własnie rame a na sląsku to bardzo trudne bo zaden sklep nie prowadzi tej marki. dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Na allegro jedna osoba z Krakowa wystawia rowerki/ramy Cube'a. Kontakt jest na aukcjach: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1684167 Może złoży rower na zamówienie, miałem okazję kupić na początku ich/jego działalności pulsometr i nawet do tak drobnego przedmiotu podeszli z pełnym profesjonalizmem - polecam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja mieszkam w małym mieście -Opolu i jak nikt w polse mam dostęp do 2 sklepów kture sprzedawaja Radony a cube 3 sklepy . Dziwi mnie to i smieszy czemu w takich dużych miastach nikt nie sprowadza ? Ja i tak sprowadzałem rower ZR5 bo zaoszczędziłem 750zł Juz pare razy sie tym chwaliłem xD Zawsze mozna zrobic sobie wycieczke do Opola zapraszam Serdecznie I może pora pomysleć drodzy sprzedawcy na co jest ostatnio duzy popyt !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ja mieszkam w małym mieście -Opolu i jak nikt w polse mam dostęp do 2 sklepów kture sprzedawaja Radony a cube 3 sklepy . Dziwi mnie to i smieszy czemu w takich dużych miastach nikt nie sprowadza ? Ja i tak sprowadzałem rower ZR5 bo zaoszczędziłem 750zł Juz pare razy sie tym chwaliłem xD Zawsze mozna zrobic sobie wycieczke do Opola zapraszam Serdecznie I może pora pomysleć drodzy sprzedawcy na co jest ostatnio duzy popyt !! Sprawa jest dośc prosta. Radony i Cube to rowery z conajmniej sredniej pólki, a takich w Polsce sprzedaje się naprawdę niewiele w stosunku do tańszego sprzętu. Dlatego nie ma potrzeby istnienia wiekszej ilosci sklepow. Tym bardziej przy obecnie lecacych w dol cenach walut. Zamowisz rowery przy kursie wyzszym to chcesz je sprzedac drozej. Rower postoi pol roku, przyjdzie ci ktos do sklepu przymierzy sie do bika i kupi w Niemczech bo bardziej sie opłaca. Taki interes to sprzedawców nie bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrrt83 Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 @kaamil podaj adresy i nazwy tych sklepow w opolu gdzie mozna kupic Radony i Cuby musze sie przejechac i pomierzyc ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.