misiec Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Może ktoś wie - może ktoś ma i ważył - ile waży katalogowa wersja Felt Q 900. Producent takich danych unika, a ja przed ew. zakupem chcę się upewnić czy nie jest zbyt ciężki. Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ja mam q800 ale to to sam raczej ; ) 19,5 ok 1750gram z zaciskiem i hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Autorowi tematu chodziło o wagę roweru a nie ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiec Napisano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Autorowi tematu chodziło o wagę roweru a nie ramy. tak, chodziło mi o wagę całego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no to wage ramy już znasz reszte sobie pododawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.