Misiek102k Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Który kask jest lepszy. Kasa dla mnie nie ma znaczenia. BELL jest trochę droższy. Ale chodzi mi o ochronę, wygodę itp. PS robie 2-gi temat bo nie dałem nawiasów w temacie :/ ale to jest głupie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jeśli kasa nie ma znaczenia, to polecam 661 Pro Bravo - IMHO warto dopłacić (ja tak zrobiłem i w końcu nie kusi mnie, żeby zmienić na coś lepszego). Ale jeśli wolisz wybierać spośród tych dwóch, to wybór jest prosty: bierz ten, który Ci pasuje. Rozmiar i kształt to w przypadku fullface'ów strasznie indywidualna sprawa - BARDZO trudno kupić jako-tako pasujący kask bez mierzenia. Ryzykujesz stratę sporej kasy i czasu (odsprzedawanie na Allegro). Jeśli chodzi o jakość, to raczej są to porównywalne kaski - mają podobne wady (wygląd) i zalety (lekkość). Swego czasu miałem Bella i sobie bardzo chwaliłem (tyle, że kupowałem wysyłkowo i - jakże by inaczej - miałem zły rozmiar). Paru znajomych ujeżdża Sukuby i też im się podobają. Więc uderzaj do sklepów, załóż je na głowę, wypróbuj różne rozmiary i już będziesz na 100% wiedział, który kupić (a może znajdziesz inny, lepszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.