MarcinGoluch Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam! I stało się "bóg FMX" Travis Pastrana, Mat Rebaud, Ronnie Renner, Robie Madison i reszta ścisłej czołówki światowej FMX pierwszy raz w takim składzie na finale RedBull X-Fighters w Polsce. Jak oglądałem zwiastun to ciary przechodzą po plecach http://www.scigacz.pl/X-Fighters,Warszawa,...video,5990.html Szykuje się genialna impreza na pożegnanie stadionu X-lecia. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 hmn... ciekawe, ciekawe... mam blisko więc pewnie grzechem było by nie pojechać.. tylko ciekawe jak oni zagospodarują ten teren stadionu skoro już jest w trakcie rozbiórki... czuję że szykuje się jakaś prowizorka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 to jest za poważna impreza, żeby było byle jak. no i wykonawcą nie jest polski rząd więc raczej możecie być spokojni. ciekawe jaka cena biletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich. Jako wielki fan FMX i wszelkich ekstremalnych sportów na pewno się na to wybiorę. Przy okazji żeby nie tworzyć nowego wątku zbieram ekipę na wyjazd z Bydgoszczy i okolic. W kupie zawsze raźniej i jest z kim wracać po imprezie. Chętnych zapraszam na priv lub gg 1518387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 W połowie lipca mają już być bilety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Liczyłem na bilety w cenie ok 100zł ale z tego co widziałem u niemieckiego dystrybutora to w Wupertalu najtańszy bilet kosztował 50€ więc u nas na finale będzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ale drożej niż Celine Dion w Krakowie to chyba nie będzie Ciekawe, jak oni zamierzają wpuścić na ten obiekt dziesiątki(zapewne) tysięcy ludzi, przecież tam nie ma gdzie siedzieć, nie ma zaplecza gospodarczego, sklepów, kibli, telebimów. Będzie trzeba wszystko robić od nowa, ale za to do woli będzie można rozkopać arenę i jest to chyba jedyny taki stadion w Polsce który by się zgodził kopać w jego sercu(teraz to podgrzewane murawy, specjalne nawierzchnie, trawa za tysiące ojro) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jeśli cena zmieści się w 100zł to na pewno pojadę Jedzie ktoś ze Śląska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jestem nieco pesymistycznie nastawiony jeżeli chodzi o ceny biletów bo licze na około 200 zł. Stadion jest rozległy także warto wybrać się pod bramy stadionu nieco wcześniej żeby ugrzać sobie miejsca bliżej areny bo od samej góry stadionu jest dobry widok ale za daleko żeby np zrobić dobre fotki. Czas zbierać na bilety, rezerwować noclwgi u znajomych w Wawie i pędzić na tą imprezę bo nie wiadomo czy kiedyś to się jeszcze u nas powtórzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avio Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Widze że temat ucichł. Bilety już w sprzedaży, miejsca siedzące prawie w całości wykupione ale ponawiam swoje pytanie. Czy ktoś z Bydgoszczy wybiera się na tą imprezę? W razie czego gg 1518387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Września 2008 Udostępnij Napisano 5 Września 2008 To jak, jedzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Września 2008 Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja bym się co najwyżej mógł przejść tam a nie jechać ale jak dla mnie to bilety za drogie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.