ROWERKA Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Kurcze witaj Ja mam potrzebę))ale nie mam kasy by dzwonić do Ciebie może jakoś mail można na PRV? Pozdrawiam i w końcu sie coś zaczyna dziać))Obecnie nie mam kasy ale powoli będe kombinować zależy jaka opcja cenowa czy coś taniej się da...? EXTRA POzdroweru
dubi1985 Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Gość_Gość_marcin_*_* - przegladając ceny na stronce która podałes,sa zdecydowanie wyzsze niz te w Polsce... jesli chodzi o rowery CUBE. Czy w Niemczech mozna kupić taniej rower CUBE niz w Polsce ?
ROWERKA Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Gość_Gość_marcin_*_* - przegladając ceny na stronce która podałes,sa zdecydowanie wyzsze niz te w Polsce... jesli chodzi o rowery CUBE. Czy w Niemczech mozna kupić taniej rower CUBE niz w Polsce ? No właśnie to zależy czy masz własny transport i jak znajdziesz jakąś okazję..jednak wydaje mi się, że można /szczególnie te z poprzednich roczników/ . POzdroweru
maciejtca Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Gość_Gość_marcin_*_* - przeciez oficjalnym dystrybutorem w polsce jest SKI TEAM
Gość Gość Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Ale oni mają resztki to raz i dwa , że nie wszystki ski teamy mają opchotę cos prowadzić, a trzy, że nie mają wszystkich modeli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.