Dirian Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, jestem nowy na forum. Poszukuję roweru MTB w cenie do 2000 zł. Póki co najbardziej kusi mnie Unibike Flite - http://www.unibike.pl/flite.html. Co możecie powiedzieć o tym rowerze? A może znajdę coś lepszego w tej cenie? Od razu mówię, że odpadają rowery z amorem firmy RST. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Jak dla mnie to super rower za tą cenę. Kolega kupił dokładnie taki sam i miałem okazję nim trochę pojeździć. Jeździ się nim lekko, dobrze przyspiesza, praca amorka w sumie mocno budżetowego jest bardzo dobra (nie ma chyba lepszego w tej cenie), hamulce bardzo mocne, ale trochę słaba modulacja, może to kwestia wprawy. Ładnie się prezentuje. Zdecydowanie wart swojej ceny a nieraz można kupić droższy rower a mimo to nie oferujący niczego więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirian Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To chyba go biorę, za tą cenę nie widzę nic lepszego. Co do hamulców to z biegiem czasu je wyczuje, jak zresztą każde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 JA NA TWOIM MIEJSCU ZATANOWILBYM SIE NAD KROSSEM LEVEL A6, KTORY BYC MOZE SOBIE KUPIE (nie wiem czy nie A4) I NIE PATRZ NA CENY PRODUCENTOW NA STRONACH WWW, BO A6 NA KROSS.PL KOSZTUJE 2799 zł, A NA ALLEGRO KUPISZ ZA 2000ZL, CZYLI JESTES DO PRZODU O BAGATELA 800ZL!!!! SPRAWDZAJ CENY UPATRZONYCH MODELI NA ALLEGRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.