chicken002 Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 (edytowane) witam . Mam pytanie chcę sobie przemalować amortyzator xcr . Czy ktoś wie jak ściągnąć naklejki z napisem xcr żeby potem po malowaniu dało się je nakleić z powrotem i żeby się niezniszczały . Może jakieś pomysły z waszej strony może ktoś ma doświadczenie a może po prostu kupić naklejki nowe na allegro Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Ecia Doprecyzowanie nazwy tematu - pkt 1. Zasad do powtórki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 kup nowe na allegro, naklejki to jednorazowy wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucios011 Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam też posiadam amorka xcr tylko z wersją która posiada manetke na kierownicy. A problem mam taki; Ściera mi się kolor czarny!!! i chciał bym go całemgo rozkręcić tzn odzielić golemnie od odlnej częśći... jak to sierobi. Chcę to zrobić poniewarz chcę zedrzeć z niego tą czarną farbe papierwm wodnym 2000 i odrazu też chcuaił bym zalać go olejem!!!! i czy można wymieniać te uczszelki przy golenie??? Dzięki góry pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Uszczelki można wymienić. Nie zdzieraj w żadnym wypadku anody z goleni górnych. To norma w XCR'ach, że anoda schodzi po jakimś czasie. A jeśli chcesz rozkręcić amora, to należy odkręcić dwie śrubki na dole goleni, a potem jakoś odkręcić korki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucios011 Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 czemu tego nie zdzierać ??? Ja bym to zdarł tek by rysek nie było i wypolerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja bym tego nie ruszał, bo skoro chcesz zalac go olejem to przez te mikro ryski olej będzie uciekał. Ewentualnie bym to wypolerował, powinno zejść bez problemu i bez rys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi