beloved Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam wszystkich! Uczestnicze w projekcie na mojej uczelni, mającym na celu zbadanie zainteresowań internautów i oceny ilości treści w internecie dotyczących tych zainteresowań. Potrzebne są mi do tego badania z ankiety, dlatego proszę Was, drodzy internauci, o pomoc Będę bardzo wdzięczny za wszystkie oddane głosy i poświęcony czas Ankieta nie straszy długością! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry Link do ankiety : http://www.ankietka.pl/survey/show/id/1436...nternetowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wypełnione. Również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Tez wypelnilem i pomoglem mam nadzieje^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 done ciekawa ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 mi tam się podoba, że można od razu zobaczyć wyniki. W wielu ankietach nie da się tego zrobić, a szczerze, to czasem chciałbym zobaczyć jak wypadam na tle innych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franekstein Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ready! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TygryseX Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Wypełniłem, ale zaszokowało mnie ile ludzie siedzą przed komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja się mieszczę w średniej ilości godzin spędzonych przy komputerze. Dobra sprawa, z tym patrzeniem wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 5-8 godzin na internecie 27%...To już jest choroba wg. mnie Chyba że w pracy, ale to tylko 6% ankietowanych! Co można tyle robić Wypełnione Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.