miechu Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Mam problem z wyciągnięciem tego: Ta ,,podkładka'' blokuje dostęp do użycia klucza. Jak ją wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 wiesz, ja tam nawet podkladki nie widze. pewnie wyda ci sie to glopie, ale proponuje zrobic OSTRE zdjecie. zazwyczaj daje to lepsze efekty niz poleganie na jasnowidztwie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miechu Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Chodzi mi o te srebne błyszczące kółko. Myśle, że jest dobrze widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No mysle ze nie ma innej opcji jak powazenie jakims mocnym kluczem. Mozesz jeszcze popsikac WD 40 i jedziesz z mlotkiem. Poki podkladka nie bedzie sie rozwalac, albo nie bedzie niszczyc wypustek to pamietaj, ze jesli czegos sie nie da zrobic sila to znaczy ze da sie to zrobic jescze wieksza sila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 a może da się tą podkładkę śrubokrętem podważyć? bo kumpel też miał taką (nie wiem po co) i sama wypadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx57 Napisano 5 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Być może problem jest już rozwiązany jeśli jednak nie... W przypadku tego typu suportu( http://www.allegro.pl/item388572489_os_sup...0_octalink.html ) można odkręcać go w dwojaki sposób albo typowym kluczem do suportu (ścianka wewnętrzna) albo kluczem do kierownicy (ścianka zewnętrzna) Słabej jakości fotka ale o ile się dobrze dopatrzyłem suport Twój posiada "rowki" na typowy klucz do przykręcania kierownicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirDel Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 ... bo kumpel też miał taką (nie wiem po co) i sama wypadła. podkładka blokuje łożysko suportu i jest zakładana na wcisk problem na pewno już dawno rozwiązany, ale może komuś innemu się przyda. Do tych misek to raczej taki klucz http://www.allegro.pl/item388050604_icetoo...ortow_isis.html rozwiązanie głównie promowane w isis przez Truvativa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx57 Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Człowiek cały czas się uczy... Widziałem ostatnio owy NIETYPOWY klucz do suportu i tak sobie myślałem jak tego można użyć heheh ja tam wole prostsze narzędzia typu http://www.allegro.pl/item392301908_narzed...niwersalny.html i tym da się to odkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.