nabial Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 slyszal ktos, wie gdzie mozna zobaczyc/kupic nowy wynalazek shimano - spinke do lancucha? podobno tylko dla wyzszych modeli montowany standardowo ile w tym wszystkim prawdy, nie wiem, temu pytam ewentualnie - jaka spinka najlepiej dziala z lancuchami shimano - konkretniej xt/xtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Złota SRAMa jest bardzo dobra ja mam i większość moich kumpli , nikomu jeszcze nic sie z nią nie stało . A co do tej shimano to ona jest jednorazowa zapinasz a jak chcesz rozpiąć to brzeszczot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 chimano robi spinki do lanuchow od bardzo dawna, ale nie wytzymuja konkurencji ze sramem. ja rowniez uzywam zlotego powerlinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 hyhy czyli jak zwykle sprzedawca wciska kity z epitetami typu nowy/innowacyjny thx, mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 chyba że chodziło mu faktycznie o jakieś NOWE spinki... bo te dotychczasowe to w zasadzie nic ciekawego... ale jakby zrobili coś wytrzymałego i kompatybilnego z ich łańcuchami i funkcjonalnością SRAMa czy KMC... hmn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.