bts Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Cześć. Poszukiwałem dobrych spodenek na szelkach i trafiłem na coś takiego. Wydają się być dość dobre, wygląd mają fajny, cena też nie przeraża (120zł). Opłaca się je kupować czy lepiej coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odświeżam, ma ktoś jakieś informacje o nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 o spodenkach nie, ale ja mam koszulkę z tej serii i trochę mi się zmechaciła.. może od rękawiczek, ale jednak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enek22 Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kupiłem niedawno Avellino - wcześniej miałem Bellamonte czy jak im tam a więc poprzednika modelu Avellino. Co do spodenek to mnie bardzo pasują. Wkładka może bez rewelacji ale za tą cenę nie wymagajmy cudów - jedyne co mnie wkurza w ciuchach accenta to bardzo słabe szycie, które w tym przypadku dotyczy właśnie mocowania wkładki do spodenek - cienki pojedynczy szewek przetarł się po kilku jazdach, całe szczęście ma się znajomych z maszynami to i spodenki zostały poprawione :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A jak wygląda rozmiarówka accenta? Bo mam zamiar kupić przez neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Jak mierzyłem kilka modeli Accentów to wydawały się większe w porównianiu do innych spodenek. Np. L-ka Accenta była sporo luźniejsza od L-ki 4F. Dlatego wziąłem 4F, L Accenta była luźna, a M za ciasna 4F w sam raz eleczka Ale to już każdy może mieć inne odczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ile masz wzrostu? Posiada ktoś koszulkę Avellino? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Wzrostu 180 cm, ale tutaj raczej większą rolę zagra obwód w pasie i udach. Radzę przed kupnem przymierzyć jakiekolwiek spodenki Accenta i potem dopiero kupić w necie. Rozmiarówka powinna być ta sama dla wszystkich spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 bartek: o, mój imiennik wracając do tematu, to tak, posiadam koszulkę avellino. Więcej tu - http://www.forumrowerowe.org/spodenki-i-ko...ino-t40632.html . Generalnie co do koszulki mam jak najbardziej pozytywne odczucia, bardziej wkurzają mnie słabe szwy spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.