Skocz do zawartości

[Rower] Górski/Enduro za 600-800zł

Artro

Rekomendowane odpowiedzi

Poniewaz nie znam sie na rowerach, a jezdze i chce sobie kupic chcialbym was zapytac o zdanie, jaki rower kupic z budzetem 600-800zl

Moje wymagania to przynajmniej zawieszenie przednie, przerzutki(;p), hamulce tarczowe

MILE WIDZIANE ZAWIESZENIE TYLNE

Jesli znasz sie na rowerach górskich/enduro to prosze o pomoc!!!

Podawajcie MARKE i konkretna NAZWE modelu i CENE!!!

Z gory dziekuje :P

A jakiekolwiek modele, cokolwiek, poniewaz na wiecej nie mam co na razie liczyc :/ 1000zl udaloby mi sie uzbierac ale dopiero pod koniec wakacji, a mi jest potrzebny rower na wakacje, zeby cwiczyc, jezdzic i tracic wage xD A, ze mieszkam blisko lasow, jeziora etc. oraz niedaleko mam do miasta, to potrzebny jest mi górski z zawieszeniem :P

Widze, ze o enduro wogole nie ma mowy...

MOGA BYC MOEDELE Z 2006 i 2007!!!!!!

A, ze mieszkam blisko lasow, jeziora etc. oraz niedaleko mam do miasta, to potrzebny jest mi górski z zawieszeniem :P
heh.. Wiesz co.. Po górach też da się jeździć hardtailem.. Nie histeryzuj :angry2: Dasz radę nawet na kompletnym sztywniaku w takim terenie.. Im więcej będziesz miał "wypasów" w takim rowerku, tym będą one gorsze. Poszukaj prostego, ale działającego roweru..

http://www.kross.pl/420-g1-k63-hexagon_v3.html

Przykładowo. Wypas to nie jest, nawet nie wiem, czy ten amortyzator się ugina, nie wspominając o amortyzowaniu.

MOGA BYC MOEDELE Z 2006 i 2007!!!!!!

To musisz sam poszukać po okolicznych sklepach, może coś znajdziesz. To najlepsza metoda :blush:

Rozejrzyj się nie za konkretnymi modelami, tylko za tym, co mają przecenionego w sklepach, możesz też zastanowić się nad używką (ale trzeba ją obejrzeć), można trafić na przyzwoity rower sprzed paru lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...