Artro Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Poniewaz nie znam sie na rowerach, a jezdze i chce sobie kupic chcialbym was zapytac o zdanie, jaki rower kupic z budzetem 600-800zl Moje wymagania to przynajmniej zawieszenie przednie, przerzutki(;p), hamulce tarczowe MILE WIDZIANE ZAWIESZENIE TYLNE Jesli znasz sie na rowerach górskich/enduro to prosze o pomoc!!! Podawajcie MARKE i konkretna NAZWE modelu i CENE!!! Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 albo zrewidujesz cene albo zrewidujesz checi za 800 zl kupisz uzywany rower, ktory od biedy wytrzyma gorskie mtb, ale o enduro nie ma mowy tak samo nie ma mowy o tylnym zawieszeniu i tarczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A jakiekolwiek modele, cokolwiek, poniewaz na wiecej nie mam co na razie liczyc :/ 1000zl udaloby mi sie uzbierac ale dopiero pod koniec wakacji, a mi jest potrzebny rower na wakacje, zeby cwiczyc, jezdzic i tracic wage xD A, ze mieszkam blisko lasow, jeziora etc. oraz niedaleko mam do miasta, to potrzebny jest mi górski z zawieszeniem Widze, ze o enduro wogole nie ma mowy... MOGA BYC MOEDELE Z 2006 i 2007!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Za 600- 800 nie kupisz ramy do enduro o całym rowerze zapomnij Za takie pieniądze kup sobie rower ATB przynajmniej nie będzie generatorem problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A, ze mieszkam blisko lasow, jeziora etc. oraz niedaleko mam do miasta, to potrzebny jest mi górski z zawieszeniem heh.. Wiesz co.. Po górach też da się jeździć hardtailem.. Nie histeryzuj Dasz radę nawet na kompletnym sztywniaku w takim terenie.. Im więcej będziesz miał "wypasów" w takim rowerku, tym będą one gorsze. Poszukaj prostego, ale działającego roweru.. http://www.kross.pl/420-g1-k63-hexagon_v3.html Przykładowo. Wypas to nie jest, nawet nie wiem, czy ten amortyzator się ugina, nie wspominając o amortyzowaniu. MOGA BYC MOEDELE Z 2006 i 2007!!!!!! To musisz sam poszukać po okolicznych sklepach, może coś znajdziesz. To najlepsza metoda Rozejrzyj się nie za konkretnymi modelami, tylko za tym, co mają przecenionego w sklepach, możesz też zastanowić się nad używką (ale trzeba ją obejrzeć), można trafić na przyzwoity rower sprzed paru lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.