pwe Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć, ponieważ nie mogłem dostać Poisona (czas ozczekiwania i urlopy w sezonie ) postanowiłem po maleńkich konsultacjach na forum, raz jeszcze zbudować rower, tym razem dla kobiety wiem, trudno może być ;P jakieś pomysły by zbić cenę i tylko delikatnie zwiększyć masę? no sposobem będzie zakup u 1 osoby większości części, ale to mysle max 5%, czyli 150zł. jeszcze z 200zł by sie przydalo zbić z czasem zaprezentuję wersję testową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 niewiele widac na tej rozpisce o ile dobrze widze to masz zla wage ramy korbe bym dal lxa sztyce accenta 428 zacisk sztycy pro albo noname z allegro (te 20gramowe) stery vp (tansze i lzejsze, ale niemarkowe) itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 niewiele widac na tej rozpisceo ile dobrze widze to masz zla wage ramy korbe bym dal lxa sztyce accenta 428 zacisk sztycy pro albo noname z allegro (te 20gramowe) stery vp (tansze i lzejsze, ale niemarkowe) itd dzieki za rady! Dałem LXa już accent 408 zacisk w sumie mam jakis Gianta stery - które VP? poprawiona i lżejsza, hample LX dałem, ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? z czego odjąć kasę by najmniej stracić na wadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Myślałem, że w dziale "Projekty rowerów" przedstawiamy projekty, które istnieją albo istniały, a nie jakieś wirtualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 korby 928g z kapslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Myślałem, że w dziale "Projekty rowerów" przedstawiamy projekty, które istnieją albo istniały, a nie jakieś wirtualne. też tak myslałem ... ale widzę że nie tylko... korby 928g z kapslem. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Myślałem, że w dziale "Projekty rowerów" przedstawiamy projekty, które istnieją albo istniały, a nie jakieś wirtualne. FiFi, nie masz co robić tylko czepiać się szczegółów, powiedz mi gdzie jest napisane, że nie można? zwłaszcza że projekt ma być wprowadzony w życie. Takie rowery nie są umieszczane w rankingu aż do czasu gdy powstaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Co do cen to koniecznie muszą być linki i pancerze xtr?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 nie musza zaproponuj coś z dobrą wagą i ok cenę, jeśli możesz. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Zwlaszcza ze rozpiska nie moze byc w postaci pliku graficznego... A co do rozpiski... to daj te pedaly na zlom, a to co dostaniesz przeznacz na jakies normalne W koncu te obecne sa tak ciezkie ze z pol roweru kupic mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 rozpiskę nie graficzną również mam, jak dziś/jutro dojdą do mnie części to podrzuce ;P a jakie pedały w tej cenie +- bys polecił, zwykłe nie spd ? --- 27.06.08.: waga +- pewnie pare gram wzrośnie..., dziś dostałem większość części ... brakuje tylko amorka, pancerzy i linek oczywiście przepiszę jak zważę części do formy akceptowalnej na forum --- 01.07.08.: Witam Panie i Panów. 99% mozna powiedzieć. sorry za excela ale łatwiej się składa w ten sposób ... fotki z wagi jak bęzie potrzeba tez powrzucam Brakuje mi tylko pancerzy do hampli i przerzutek i linek do hampli... czy warto kupować za kupę kasy XTR? które mają najlepszy stosunek cena/jakość?? chciałbym kupic dziś i dziś składać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBoss Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja bym brał linki i pancerze XTR. Nie ma co sobie żałować . Myślę, że nie będą się linki rozciągały. A i wagę mają fajną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 no własnie ile waży taki komplecik SIS? bo chyba to góra 50g rożnicy a cena kilkadziesiąt złotych... a ja budżet przekroczyłem juz o 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No to weź takie podstawowe. W jeździe nie odczujesz, może jedynie w rozpisce. Zresztą linki łatwo wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 tu kolega np ma SIS http://www.forumrowerowe.org/-9139g-No-Sai...iak-t37846.html 76g - nie wiem jak to zrobił kupie jakie będą w lokalnym sklepie i najwyżej KIEDYŚ wymienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Heh faktycznie wkradł mi się błąd. (pewnie zamiast 4 wcisnąłem 7 ale to szczegół) zważyłem komplet nowych SiS'ów - wychodzi 55g i to niedociętych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hehe kolega widzę uważny brawo!! ja też kupiłem jakieś za parę złotych. ok 2m na hamulce i przerzutki, czyli przycinać jeszcze będę i wyszlo 60g oooo coś mi sie przypomniało... mam łańcuch XT i spinkę SRAMa złotą i... czy to może nie pasować? za chiny tego nie potrafię złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.